Prijava

Ne znam ja. Cirku sam batalio. Da sačuvam ovo malo jetre što nisam izgoreo

Od pocetka korone sam nabio jedno 7-8 kila, ali bogami pao sam 2 za evo mesec dana od kako sam ovde. Valjda me ne puca depresija vise, sta li. Manje i zderem grickalice i ta govna.

Pa koliko je 7,8 minus 2, ludaku?

Od pocetka korone sam se ugojio. U Srbiji. Od kako sam dosao ovde skinuo sam 2. To ti pricam.

Znači, tokom ove godine. U plusu si 5 kg u svakom slučaju. Što je i uspeh, obzirom koliko su jeftini slatkiši tamo i peciva :) pa si još i alkoholičar. Voziš bajs, trčiš, šta radiš?

Ali ne kapiram da čovek koji konstruiše spejs šatlove ne ode u Ameriku, nego u klošarsku zemlju pizduna i nemača pojma u koju odlaze najgori primerci ljudskog roda odavle, koja te muka snašla prijatelju pa ne ode u Japan?

Iskreno, ganjao sam ili Slovacku ili Cesku ili Poljsku. Slovensku zemlju. Posto sam poslom proputovao poprilicno znam da bih bilo gde drugo popizdeo u roku od 6 meseci. Zbog mentaliteta. Do mene je. Takav sam. Inace ove tri zemlje su ti bukvalno kakva bi Srbija danas bila da smo mi iole normalan narod i da ne dozvoljavamo govnarskoj manjini da nam se userava u zivote. A bagra ide u Slovacku jer Srbija ima poseban ugovor sa njima o razmeni radne snage, pa je lakse. A nezaposlenost je ovde na rekordno niskom nivou, pa su prinudjeni da uvoze radnu snagu. Ovde cak i vecina mahalskih Cigana ima posao. Tacnije oni koji nisu na igli ili lepkovima.

Vidim da si sve lepo pohvatao, pričao bih još nego kafa jbg :) NEMOJ DA SAM ČUO "HEJ"

Proći ćeš k'o Šapić, ušivaće ti čmar jebeno

Pogledaj ti te njuške, majke ti. Ostajali su i bez tih 500-600 evra mesečno od misterno poslova, čitaj namotavanje kablova trčanjem u velikom drvenom točku
https://serving.photos.photobox.com/692612752d0822927ec48a04435b54512dfa9fbb5d1e60704b066ac3fba4086fb2fe6f61.jpg

Koji su ovi debili bez grama mozga

Kolege iz smeštaja tamo, radili u par različitih fabrika, istih onih koje ti se sad otvaraju ovde, one velike sive, bezdušne hale bez prozora što se motaju kablovi u njima, to ti je to. To su oni isfurali odavno i pobegli u pravu EU, pa sad dovlače radnike sa Balkana, uz masu Cigana koji šljakaju tu i lakše psihičke bolesnike. Šou. Nema sile Božije da tamo napraviš neke pare kao običan šljaker, jedino što možeš da uradiš jeste da jačom platom postaneš likvidan, pa da uzmeš kredit i likvidiraš sam sebe. Što oni masovno rade. Ali zato firmaši razvaljuju od para jer je cena usluga pravo evropska. I ovi što drže te agencije za zapošljavanje balkanaca, imaju tipa 2 e po satu, sad sračunaj recimo prosek neka bude 250 radnih sati mesečno jer je 170 min i imaš manijake (svaka sličnost sa Stokerom je namerna) koji otpadaju po 400 sati mesečno, puta 100 radnika pa vidi. Hol agencije u mermeru, ispred parkiran jebeni Hamer, kajle k'o palac. Zato sam odlučio da menjam taktiku, neću da punim džepove slovačkim svinjama. I naši odavde su isto solidno profitirali, dok se to naplaćivalo kao usluga, da ti on nađe posao tamo i obezbedi prevoz i smeštaj. Tu ko je bio pionir, taj se poskidao kajmaka, sad već ti nude pare samo da odeš. Ali nisu baš svi loši, imam par prijateljica tamo, heheh

Next stage je trebala da bude Kina, ali korona mi je srušila planove, jebo joj ja mamu. E da, gde je nestao onaj Vučić što nam izboksovao visa free sa Čajnarom, koji kurac sa čovekom, pogubio se skroz?

Tako da sam ja tu igricu prešao, što se mene tiče ubuduće tamo samo na sex turizam. U Kini bih se namlatio love, plus uzbuđenje, adrenalin, otkrivanje nepoznatog, nešto sasvim novo, ovo sad kao da nisam živ, nema loženja, jebeš to

Ne verujem da bi kosooki platili neku lovu da te jebu Bobe, menjaj plan.

Dajte onaj gif sa speed of light aplauzom, crno-beli onaj

Šta održavanje, Maestro, ispoštuj normu ponašanja bar jednom u životu, pre nego što svakako sve prigrabiš za sebe

vukajlija.com estimated worth is $111,500.2 USD."

WebSiteOutlook | 20. Februar 2011.

evra mesečno od misterno poslova,

Hahaha