Prijava

I to mi je sad nešto posebno drago. Hah

celt
sta tebe muci bombas?

Imam neka sranja, ali ne utice na mene u smislu da me poremeti psihicki. Ako mislis na nepristojne upise na sajtu vukajlija.com, to je zajebancija. Imas par nekih retosa, trosaca resursa, anonimusa koji se loze, odnosno posredno se vredjaju na nesto sto bilo ko napise ovde. Na primer kenjam po Nislijama, bosooncima i ciganima, doslovno nikoga za ozbiljno ne prozivajuci, nadje se paljevina i krene ad hominem, bombas ovo bombas ono. Mislim to je nekolicina retosa, bas ono full retard, sa dna kace shvataju licno. Kao evo pljuje navijace dzvedzde vredja mene hahaha... U principu nema ih puno, ovaj pederko Sharlo, Mali mujo aka cika bulja i to je to, dva moronka. Ima par onako sa nekim granicnim vrednostima, kao Mister No, ali nije los decko, ima neko relativno zdravo potprcavanje. I na primer kao ti, Boxor, kapirate da je lozenje, nema nikakvih licnih osecanja, pisete, ne obracate paznju na mene ili bas ono kad nesto preteram... Ali ovi mankurti nabrojani hahaha, jebeno nista drugo, nema drugu svrhu, sve sto pise je nesto u vezi mene. Koja je to jebena frustracija, bukvalno ne znam da postoje. Ono, ajde dan, dva, idi bre u picku materinu biolesnu, pogledaj im profile samo i upise.... jebo mater mene bi ziv blam pojeo da sam toliko nekim opterecen. Njima samo tvrda kurcina sleduje, nema sta drugo.

Znači uspeo si da se pojebeš s polovinom aktivnog članstva ovde
I to je neki uspeh kako se uzme

Сталкер
Znači uspeo si da se pojebeš s polovinom aktivnog članstva ovde
I to je neki uspeh kako se uzme

Vidis, ovo je lepo. Kulturica, relativno zanimljivo, nije neki suk, ali korektno.

Mislim stavi se u moju kozu da imas bas ono stokere, da se bave tobom i to. Mislim nisam paranoican, mogu da mi popuse kurac i to je to, ali ono, transfer blama jebeno. Idi nadji zivot idi u picku materinu jebo ti bombas sve zensko po kuci.

Pa i ti si upirao i naravno šta da očekuješ jbt
Akcija reakcija, s tendencijom dolaska do fizičkog nasilja.
Sreća pa ste samo u jebenom etru

Upirao sam sta? Nekoga konkretno? Upinji i ti jebeno macvane, sapcane, grobare, liberale, marsovce, sta ja znam koji kurac oces... kakvo je to nevaspitanje i frustracije jebeno.

Meni je i dalje nerealno da si doksovao čikabulju, slao preteće mejlove njegovim matorima kome već.
Zastranio si.
A ušo si u petu deceniju debelo.
Dijagnoza neka?

Ma nisam moroncino, kakve mejlove... sve je bilo lozenje. Ti mislis da sam toliki retos?

A da je zasluzio jeste, mada ima olaksavajucu okolnost jer je glupi mali booshnjo

ako ti nesto znaci bombas, da se ne cimas na njih, bukvalno niko ne bi ni primetio, da ti nesto suknuo neko ili statiznam.

I ne cimam se, boli me kurac, cutim godinu dana... kakav jebeni mentalitet copora. Valjda je ljudski, moralno, i na kraju krajeva dokaz neke evolucije da budes na strani malobrojnijih.

Ali dobro, ne mozes ocekivati ako neko glasa sns i navija za dzvedzdu da to razume... ona mantra, cuti, nadji posao, glasaj vlast, prijavi se za 100 evra... ne dobacuju dalje jbg. Zalosno.

Eto ti dijagnoza
Ae pozz

dzvedzda ili sns? ili oboje?

Evo vidis i on se kandidovao. Nije napisao tipa sta ti seres grobaru, jebo te sasa jankovic i zelenovic izdajnici itd... i sta ja znam. Ne, on kaze da sam lud.
Kako neinspirativno.

Bomb mozda stvarno jesi nenormalan, ne govorim to kao nesto lose ili da te uvredim nego mi stvarno djeluje kao neki granicni poremecaj licnosti, dosta simptoma slicnih. Ne primjecujem da npr neko drugi od stalnih clanova ovog sajta ima izrazene te neke crte a niko ovdje nije identican kao u ril lajfu. Nek si ti nama ziv i zdrav, ja ti stvarno ne zelim nista lose, niti se prozivam i sa kim ovde, psuj mi sve balijsko ali ovo sam morao da kazem.

Ti si samo najobičniji fanatik ustaško-komunističke tvorevine, ništa više.
Znam takve što navijaju i za petokraku, isti kancer
Nema razlike.
Jednom si napisao da ti je partizan bitniji od oca i matere, toga se sećam a nisam od onih da tražim link, de me boli kurac.
Dal si se zezao, ne verujem.

fanatik

ustaško

bas, bas ocito... ne dobacujes daleko.