Prijava

maestro, nije to nikakva autosugestija nego slusaj coveka sta ti kaze sa tim nema zezanja,ako ti kaze da slikas kurac i posaljes sliku pedesetoro ljudi onda to uradi.

Dao mi vracar neku vodu da kadim kucu svako vece kadim druze moj kurac kuca ima 150 kvadrata a ja umoran ko ker dodjem jer sam paletirao krastavac ceo dan nemam snage da stojim na nogama a kamoli sta drugo

Moji u familiji su imali neka vrlo zajebana iskustva sa tim sranjima. Pradedi dodje Ciganka na kapiju, ne znam zbog čega, ovaj je istera napolje i žena mu kaže - šlogiraćeš se sa 81 i živećeš još 9 godina tako. I ovaj se stvarno skljoka. Dobro, tu možemo da se pozovemo na autosugestiju.

Tetka kad je bila klinka naidje na nekakvo klupko dlaka, igala i nekih sranja (često bude tako nešto) i uzme. Uskoro krene da se ponaša kao izbezumljena, da vrišti i plače, histeriše, iskače kroz prozore, valja se po blatu...Baba je odvede kod neke ženetine, ova joj objasni da je naišla na nekakvo sranje koje je bilo namenjeno nekom drugom, i to joj reši.

Keva je, dok je studirala bila sa nekim tipom, jako su se voleli ali su imali baš žestoka sranja. On se vremenom sjebao skroz (sedi i crta nadgrobne spomenike satima, izmedju ostalog). I keva čuje za neku babu koja radi ne znam šta, bane joj u kuću - baba sedi ispred nekog limenog lavora punog uglja i vode, gleda u zemlju i, keva kako je ušla, ova joj prepriča čitav njen život i kaže sve šta i kako, da zna zbog čega dolazi, da je ovog neka druga baba urekla kako bi oženio neku ribu i štatijaznam. Keva pozelenela. Pita baba - jesi ponela sliku njegovu, keva kaže jesam, ova je ubaci u lavor i kaže - ne brini, sutra će se sve rešiti, al moraš doći još jednom. Ovaj stvarno dodje sutra sav izbezumljen i iskrivljen (razišli se bili pre toga), bukvalno na kolenima, kumio i molio da se pomire, kaže - juče sam ceo dan mislio da će mi glava eksplodirati, ne znam šta mi se dešava...Keva se ukenjala, objasnila mu šta je radila, umirio se, otišao i više se nikada nisu videli, niti je išla kod ove babe ponovo.

Klinka jedna iz sela (bajka varijanta, lepa, zgodna, pametna, sve za 5) ode nešto u kurac odjednom pre dve godine, isto se načisto sjebala, ono, skrenula. Bukvalno je skidali sa konopca, zamalo se ubila. Odvedu je njeni kod nekakvog odže ili čega već, i ovaj im kaže ime i prezime neke babe iz sela pored koja je već radila ne znam šta, pita - oćete da skinem, ovi rekli - naravno. I baba umre sutradan.

Klinac od bivše koleginice, do prvog razreda najnormalnije dete, upadne u nekakav totalni autizam, isto se sjebe skroz. Pokušavao da otruje roditelje i imao još 1000 raznih sličnih ispada, sad je već na hardkor lekovima koji su od njega napravili bukvalno biljku. Kažu i on i keva da ga je učiteljica omrzla od prvog dana i da ga je baš maltretirala, što pričaju opet i druga deca. E sad momak već ima tipa 26 -27 godina. Pre jedno mesec dana slučajno se zadesimo zajedno, čekali bus, i on krene da priča sa mnom (prethodno se videli jednom u životu). Usporen skroz, od lekova, ali može sa čovekom najnormalnije da se razgovara, sve konta trezveno. I krenemo o bolesti. I vremenu pre toga, počne da priča kako je bio najnormalnije dete, zdravo, živahno...Reko - šta se desilo; kaže čovek - stao sam na nešto na šta nije trebalo...I tu se zatvori skroz. Reko - jesi rekao tvojima, kaže jesam, vodili me i po manastirima, vračarama, kažu ne može ništa da se uradi. I jebiga.

Sve u svemu jebene stvari. Drugar je iskušenik u manastiru sad već duže vreme, dovode im recimo djavoimane (čak je razgovarao sa jednom posednutom ribom). Reko - kako ih razlikujete od šizofreničara i duševnih bolesnika (pošto im dovode i ove), kaže - brate, vidiš posle bukvalno 5 sekundi. Ono - riba odjednom krene da priča dubokim muškim glasom, vredja najstrašnije, prevrće stolove i bije ljude (ne šamara već leši od batina, dok je ne savladaju). Siguran sam da u tome ima jako puno šarlatanstva, pseudomagije i otimanja para jadnom narodu, no svejedno, ne igrajte se sa tim sranjima.