Prijava

Jeste da smo govna, al smo zato naši. Poenta je da svako ko želi na ovom mestu iznese neku traumu, ili nešto čega se iz ovog ili onog razloga stidi, što u njemu izaziva manju ili veću neprijatnost - bilo šta o čemu izbegavate da razgovarate sa ljudima, iz prostog razloga što je bezveze i što bi počeli da vas posmatraju drugačijim očima...Sa ciljem da se to potisnuto sranje preradi i prestane da vas žulja negde u trećem krugu podsvesti.

Ajd ja ću prvi - setih se danas ovoga, sticajem okolnosti. Nije da predstavlja neku traumu, ali u svakom slučaju predstavlja neprijatnost https://vukajlija.com/potresna-prica-o-tome-kako-me-je-uciteljica-kupala-golisavog-na-sedmodnevnoj-ekskurziji-u-trecem-osnovne-na-planini-goc/743691

To bre! Srbi su pobednički narod! Pobeda na Marici, pobeda na Kosovu, pobede u oba ustanka, pobede u balkanskim ratovima, likvidacija austrougarskog cara, pobeda u Prvom, pobeda u Drugom svetskom ratu, pobeda u jugoslovenskim ratovima, i sve to lepo zaokruženo pobedom NATO-a '99te u moralnom, pravnom i vojnom smislu..! Najjači smo!

Iznosi traume pred narod bedo, znam da imaš tonu.

Šta je sledeće, umislićeš da si radnik na pumpi?

VRATI SE SLOBOOOOOO SLOBOOOOOOOO

nije da kenjam.nema zle namere.ne znam ni ja pisem kao svet,ali kao dobronamerna sugestija.ne ide tacka posle dr
ako je na kraju recenice kao kod mene,onda bi trebala,ali bilo bi glupo da sam stavio.
dr.je skracenica za drugi.

A ja mislio za drkanje

Dodji da ti izdr. u nozdr.

realno je za drukaru/drukanje/drukas
ubicu te dr.
nemoj da dr.

Hvala, neka ostane kao moja sramota da se ne pravim ubuduće mnogo pametan.

nema frke.
ako ima jos studenata ovde,znacice im :)