Prijava

Narod je živeo kao kerovi, mislim da je i njima svanulo.

Sta, sad vise nece ziveti kao kerovi?

nece.... spremaju veliki investicioni plan tamo, slusao sam da planiraju otvaranje fabrika itd... oni samo u Bakuu imaju preko 300.000 izbeglica iz Karabaha, a u zemlji preko milion... ko ostane da zivi tamo od Jermena, jeste da ce ziveti pod Azerbejdzanom, ali ekonomski ce im biti bolje.

ma brate te jermene sto ostanu tamo ce tretirati kao gradjane cetvrtog reda, gledao sam reportaze kako zive azerbejdzanske izbeglice u bakuu, ono je strasno, mogu zamisliti kako ce jermeni ziveti u jebenom karabahu pod azerbejdzanskom vlascu

drzava prebogata prirodnim resursima, a prosecna plata u azerbejdzanu manja nego u srbiji

pa dobro nek prodaju kao elektronski otpad bespilotne letelice :DDD

Ne moze se to tako gledati... evo na primer, ove sortere duvana, cistacice itd placamo 350 manata, to je ova najniza cena rada ovde, dakle nekih 20.000 dinara. Kad pogledas tako, njihova najniza cena rada jeste za oko 30% manja nego u Srbiji, ali cisto da ti prevedem na dinare:

Pakla cigareta srednje: 100 din
Struja: maks 300-400 din mesecno
Gas: smesna cena, ne mogu ni da izracunam, tipa 400-500 din mesecno non stop da radi
Lep rucak u restoranu: oko 250-300 din
Benzin 40 din litar, nafta 25 dinara litar

mozemo tako do sutra.

izvinite, gde staje voz za baku

Ima smisla sto vika ovo bombas, itekako znaci sve smo sjebani, kad eto napravimo poredjenje cena, a inace sad da se nismo pobunili i izasli na ulice tek bi nas jebali u guzu za ovo zatvaranje u kuce, i ko zeli da bude jebavan u guzu neka izvoli, ko ne zeli pa nebi trebao ici u krajnost da bas ide na stetu drugome i sa nerazumevanjem, znaci nije u redu da recimo ignorisem drugara ako mu treba pomoc oko drva.

Песма која је настала као пародија а постала пророчка.

atomski misu sta mislis hoce li biti nekog plunderovanja u skorije vreme

Mislim da hoce i u mirno vreme se sprovodi itekako i da ne treba rat za takvo nesto uopste, i to vidimo svojim ocima itekako kako se sprovodi u delo, neizostavan deo zivota ne plati harac e ima te biju.Nek te puste tamo gladnog, bez posla, na ivici egzistencije i copavog i gde nece pozelis da nesto kraducnes.

poco rat PICKA TI MATERINA

Triforce sveli smo konkluziju sve u svemu na to da je biti zaboravljen od boga najteza stvar, a jos kad pocne rat tad pa tek i nema nista drugog osim stida u tome, a recimo bivas dete sa posebnim potrebama to je oznaka koja te obelezava i posle zaziranje od tebe i onda hteo ne hteo ako si zena ti se kurvas za mrvicu leba, ako si musko onda potkradas.

Kako si koherentan dođi da te ljubim u usta takav šarm me tera na nesvesne gej tendencije

More nema nista trifors osim stida u tome i ako zivis od majkine i oceve plate da budem realan iz raznoraznih razloga, potepas se u skolu sto te neko maltretira posle te vode kod skolskog psihologa i sranje odatle pocinje.Nekoga jeste vuce da ima preko leba pogacu, a neko gleda samo goli opstanak.