Prijava

E pa posšto smo svedoci da muško-ženski odnosi već neko vreme idu nizbrdo vreme je da mi muškarci preduzmemo nešto da se bar malo osiguramo.
Pošto su se žene emancipucujući se preuzele veću moć i ništa od odgovornosti, vreme je da mi krenemo da ZAHTEVAMO da budu bar malo odgovorne, jebemmumater.
Da obrazložim: žene rade i zarađuju često isto i bolje od muškaraca. Ipak, očekuje se i dalje da joj muškarac sve obezbedi: da ima posao (i poželjno veću platu), svoj stan i kola, a ona u brak ili vezu da unese dug za kreditnu karticu.
E pa ne može.
Zato braćo. čim krene da burgija gde radiš, kolka plata, s kime živiš šta voziš, odma udarajte kontru šta ti nosiš u miraz.
Ako ne radi, jesu je opremili tatko i majka da se uda, da unese nešto u kuću, ako ne zbog muža, ono zbog dece.
Ako je jaka, emancipicovana žena šta je stekla za svoje karijere?

Miraz je bio mnogo pametna stvar. Seru guske ko Marijana Mićić joj ranije se gledalo ko ima kolko zemlje i stoke tehehe. Pa jeste srećo, al i ti nisi mogla da se udaš za takvog ako ti tatko ne da ektar zemlje uz tebe. A sad utegneš dupe u tange i oćeš sve na tacni.
Mrš bre.
Miraz braćo, iskajte!

Pa jeste srećo, al i ti nisi mogla da se udaš za takvog ako ti tatko ne da ektar zemlje uz tebe. A sad utegneš dupe u tange i oćeš sve na tacni.

Truer words have never been spoken

Plus, i pored miraza, ta kad se uda morala je da preuzme poslove u kuci, cesto i oko kuce, dok on radi ove teze i donosi pare u kucu. Danasnja ideja je da njena picka bude zamjena za sve moguce sa njene strane, tako da moze ona da sjedi kuci i lakira nokte, slika guzicu za instagram i slicno, a on treba da radi za oboje. Ne znam ko je zapoceo taj trend ali treba ga streljati.

Sto je neko davno rekao, zaboravih gde, "mrs prakljace jebo vam pezos majku"

absolutna podrska

Sve sto muja kaze je sirotinjska spika lol

Lol, rece covjek koji ima vise od 16 godina a jos se lozi na duvanje

Hahahahaha.
Podrska za miraz!
Nema leba bez motike.

Mi smo muškarci krivi najviše, digo si cenu pičke u nebesa, ne tražiš ništa za uzvrat.
Pogledaj onog generala i onu kurvetinu. Pazi, lik ima i pare i moć, objektivno može da jebe neku vrh STD free kuravu svaki vikend i da ga ne boli glava, on uzme neku likušu obezbedi joj stan, kola, gura je, daje kintu za spotove, vodi na včere, šopinge. I ona ga tretira ko pseto posle. Pa gde je tu logika?
Zbog tog muškog instinkta da pružiš i obezbediš prave nas na majmune.

A kad se pregovara s njenima nikako padanje na priče "pa mi imamo samo te dve ćerke, kad umremo sve ostaje vašoj deci ionako" Aha, mojega. Ćerke će oči da si povade na sudu, dok vidiš taj stan ili pare, dva put si ih platio advokatima.

Nego daj konkretno sada, ili je rani od penzije sa sve 6 mačaka.

za to su najvise krivi oni mali debeli muskarci kojima je najveci uspeh u maldosti kod riba bio kad hoce da mu kaze cao.na obican pozdrav od ribe oni su se preznojavali od uzbudjenja.jer su bili totalno neprimetni kao vazduh.kad takav dodje do para on za neku koja dobro izgleda misli da je neko vise bice i spreman je da joj pruzi sve sto ona trazi, ispunjava sve bez pogovora.a posto ima dosta takvih bednika cena picke je otisla previsoko.i sto je najgore njihovo ponasanje je postalo jneki standard kako muskarac treba da se ponasa da bi zadrzao lepu zenu.

Otišo standard u kurac, ranije su obe strane unosile nesto u zajednički život, sada samo musko snosi sav trošak plus sav rizik ako joj dune da ga ocepi za alimentaciju.

Ali su azdisale, tačno bi im se mozak istopio na sam pomen miraza.

nemoj da ozenis ribu koja ti kenja mnogo, ima tendencije ka kurvanju i lozi se na lakove za nokte i maskare, veci miraz od toga ti ne treba

a ako se ozenis pomenutom, dzabe ti da dobijes i pola vojvodine u miraz, na nos ce ti izaci

Druze general simic je matora drtina koja je imala srece da ga takva picka poput ljupke uooste pogleda. On je tu profitirao.
"Ona ga tretira kao pseto posle"
Haha pa on doso sutra dan na pink u hit tcit najnormalnije prica jebe mu se. Nisma doduse gledo celu emisiju nego samo pred kraj kad se bira utisak nedelje. On je tretira kao pasce jebe mu se nema grizu savesti nakakvu jos je u braku jesino sto je ljupka mogla da uradi je ta pesnica u usta da savuva cast.

Ona mislila bice nesto a njega bolelo uvce za nju. Jes malo za zaljenje sto je bacila 10 godina zivota al jes i curka koja je sad dobila tus osvescenja. Jbg svi smo mi nekad u zabludi al nemos shvatiti nego kad sve prodje.
Inace od kad se bavi ljuoka pevanjem i sta je bila pre toga

Sta je, ne daju picke? Nije do njih, vec zato sto ste nesposobni i kilavi jbg.

Sto ne ubrojis i sebe pa lepo kazes zato sto smo
Nemoj se sad ogradjivati bombi kad si se sam izjadao

crvi te pojeli dabogda, bergase vintertome

sta ima da se ubrajam, to se podrazumeva