America got President

1. Jedan post iz edicije "zaper baca životne istine":

Ovo će biti samo fusnota u našim životima. Izbori su odlučeni onog dana kada je Kina dozvolila letove iz Vuhana, a sam Vuhan zaključala. Za tri dana Tramp priznaje poraz, ili verovatnije, ne nalazi legitiman način da ospori regularnost.

2. ne lupaj bombas, da je bitno ko je predsednik ne bi narod o tome odlucivao

3. Velika istina, korisniče Eru.

Izbori, generalno, imaju smisla samo na lokalu, i to u manjim gradovima, tipa da dovedeš nekog lika koji će asfaltirati ulice, srediti kanalizaciju, uz minimalno ugrađivanje.

Kad odabereš kritičnu masu takvih iole poštenih likova, čiji se interesi ne kose drastično, možda uspeš da popraviš kvalitet vazduha npr, da ne dišemo đubre, mada i to je pitanje, to je ipak energetika. Ali makar da regulišeš da se manji broj ljudi greje na drva i pohovane veverice

Sve veće odluke, geopolitika, ekonomija, porezi, tu se narod apsolutno nikad neće pitati

4. Young Jamie
    Jedan post iz edicije "zaper baca životne istine":

Ovo će biti samo fusnota u našim životima. Izbori su odlučeni onog dana kada je Kina dozvolila letove iz Vuhana, a sam Vuhan zaključala. Za tri dana Tramp priznaje poraz, ili verovatnije, ne nalazi legitiman način da ospori regularnost.

Ићи ће вероватно на врховни суд за пребројавање, ал' да, узима ово Бајден, ал' што је најјаче, Трамп је узео више гласова уз сав медијски анимозитет према њему него Обама са свим хајпом око њега 2008, а ако ништа - моћи ће 2024. да се кандидује опет.... Јбг, да није Короне било скоро убедљиво као Реган би (без Калифорније, то је убедљиво плава држава, чак ни у Њујорку демократе нису убедљиво као раније добиле) узео ове изборе или да је само променио реторику....

bombas
    jel bio do sada slučaj da se legitimnost američkih izbora dovodi u pitanje?

Најскорије 2000. Буш и Ал Гор на Флориди, типа пар стотина гласова одлучило државу....

5. koliko bi do jaja bilo da je al gor pobedio

6. ne slazem se sa vama, izbori mozda nisu vazni u Srbiji i Tadzikistanu, ali u uredjenim drzavama ipak nesto resavaju...

7. da dodam, upravo zbog takvog defetizma i gulite kacamak

8. Bombi, poslaću ti sistem of a daun da te ispresavija, znas kako bije onaj Serž

9. ma ne, ajde ovi specijalni ratovi i promena svesti kod ljudi raznim medijskim i drugim tehnikama, sve kapiram... i mogu da se pomirim sa palamudjenjem svakog preko 30 ili 40 godina, ali jebeni bunt je genetski usadjen mladezi, znaci ja ne mogu da skapiram da se ne razvije prirodna reakcija.. cime su vas hranili u picku materinu

10. evo radi mi ovaj gasni kotao bukvalno mesec dana, stavio temperaturu vode na 50 stepeni, a nije ni zima pocela... dakle konstantno toplo, dan noc, za mesec dana je potrosilo gasa kad prevedem u dinare 800 dinara... kako nas pljackaju u Srbiji sve im jebem

11. Јбг Бомбаш, кад имаш скоро 50 година једнопартијски комунистички систем и онда после имаш јебеног Милошевића и сад Вучића, ипак причамо о генерацијама које су одрастале у таквом или блиском систему, треба време да прође да се психологија друштва промени и то је поступак који увек траје постепено и, наравно, што је најбитније, треба да се и одвија у другачијем систему а не овом.... Ово је и даље јебена држава где мо'ш минимум 150-200 сома људи отпустити из државних предузећа јер су јебени непотребни вишак....

12. pricam o mladjim ljudima

13. Па њих одгајају родитељи одрасли у тим системима или сами одрастају у њима, нема ''зумера'' који није под Вучићем провео тинејџерске и до типа 20. године....

14. proveo sam i ja pod Slobom pa sam kido zubima i nagutao se suzavca dok nije pao, ne kapiram

15. I dalje ne kontam ljude koji ozbiljno krive komuniste zato sto je danas govno. Kao da mi odvajkada nismo bili govna.

16. Realno, dovoljno je pročitati malo Nušića i Domanovića pa videti da je to istina

da smo i pre prvog i pre drugog rata ista govna bili ko i sad

17. 1946 јахао попа
    1970 одруко комшију на радничком савету да слави славу
    1991 отрчао на таван да нађе икону и кандило

То је Србин. Он ради то.

18. Па нико не криви комунисте зашто је данас говно, већ је поента била у томе зашто су људи овде у већини навикли на практично једностраначки систем....

19. nisu svi Srbi takvi, to je cisto kenjanje

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.