Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
PLUNDEROVANJE
kao deca smo se igrali
plundering
as children we played
Neki kazu da je veliko pivo bolje od malog jer vise ima piva u velikom pivu a u malom ima bas malo piva samim tim zato sto je ono malo jer je tako napravljeno malo da bude da bi ljudi malo pili a ne da bi ljudi mnogo pili
https://www.facebook.com/293173328055530/posts/676938826345643/?vh=e&extid=0
Sto kaze Brnabitj bas mi je iscirkulisao mozak od malog piva
ove stranice na fejsu su tezak kancer, hvataju se za neke gluposti dok prave afere u ovoj jadnoj drzavi prolaze neopazeno
cestitam isekli ste video gde ana brnabic prica gluposti, a kad cemo pricati o nepotizmu i nestrucnosti ljudi zaposlenih po institucijama koje ne rade svoj posao uopste, kad cemo malo o tome pricati, anu brnabic svi vidimo na tvu svaki dan
Ne seri. SNS ili smrt
Forza Vucic
Ej al kako bi mazali danas govnima te stare "legende" sajta, bukvalno bi bili maltretirani
Ma kakva tuča šta vam je pa nismo stoka jbg
Mislim ono kreneš na Remea pa šta si devojčica.
Upalio sam se ovde mislim samo jednom malog Rajdera da idem da osakatim baš kad je Radijaciju prozivao zato što je sterilan al su mi rekli da ovaj tad imao 15 godina fazon inače nema ovde tuče
da cujemo remea sta misli o ovome
razbijenom flasom kraft piva da kolje
Ostavi stejk preliven burbonom na pola završen...
Kita u bila
https://youtu.be/IAhIWFkbed4
Je l moze transkript ovog gore klipa kad ogluvimo od prica kako je pre bilo super da mozemo da citamo i smejemo se remek delu
tutu rutu zvoni telefon
hahahaha reme ne cuje zle jezike od zvuka burbona koji cvrci preko dobro napravljenog stejka
Burbon i viski skoro isto sranje
Tj burbon je viski al samo iz kentakija
Ti li si estrada gamby pa koristis droge, ja sam sjeban u djavola po ovome sto eru vika i jeste osetljiviji sam tako jer nszalost sjebano i ziveo, a inace gamby nebi mogo ja u kafic jer tu treba si pristojan a to nemogu dostignem.
Ali čekaj, alkohol i stejk, to je u stvari flambiranje neko, u suštini, pri kraju spremanja poliješ malo viskijem (u suštini konjak je bolja priča), dok ne izgori sav alkohol, i meso ti je u toliko kratkom kontaktu sa bilo kakvim eteričnim uljima iz tog pića da nema šanse da osetiš ništa osim klasičnih začina (so, biber, maslac, beli luk). Osim ako se prethodno ne marinira u samom burbonu, što je besmislica, ili u nečemu u čemu ima par kapi burbona, što je moguće, ali ti svakako gro ukusa daju gore pomenuti začini, eventualno Vusteršir sos, neki bbq sos...