Prijava

haha jel to onaj kosati novinarčić beše

ladno onaj mutavko iz vip VB

AJMO ZVEZDO JEBI SLOVAN

2 0 najopasniji rezultat

ne spamujte mi temu jebem vam mater, ovde ja drzim cas
imate tamo one regularne teme

Zvezda je čudo, glupane jedan.

"Ko ste vi? Opozicija, pa obećavate... Ne, mi smo vlast... A šta ste uradili sve ovo vreme... Uveli smo Zvezdu u Ligu šampiona". Ovako je tekao razgovor između šefa odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikole Jovanovića i aktivista Srpske napredne stranke na Vidikovcu.

otišli ste u totalni kurac.

ne spamuj mi temu majmune

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Leskovcu gde obilazi kompleks gradskog stadiona "Dubočica", gde je održana prezentacija, kako će taj stadion izgledati u budućnosti.

"Na gradskom stadionu "Dubočica" ništa nije rađeno od 1981. godine, a u obnovu će biti uloženo 16 miliona evra. Nešto smo mi davali, nešto je zaradila Zvezda ulaskom u Ligu šampiona", rekao je predsednik o investiranju u stadione ističući da je u stadion "Dubočica" ulagala država.

ne spamuj temu majmunčino

dosta je bilo zuluma komunjarskog.

Naime, kako prenosi list Sport, rukovodstvo Crvene zvezde, preciznije Slaviša Kokeza, na pregovore sa novim šefom struke Miodragom Božovićem Grofom otputovalo je avionom Vlade republike Srbije.

Reklo bi se – zaista grofovski. Nema šta.

Kokeza se ukrcao u Vladin avion na aerodrom Nikola Tesla i odatle krenuo putem Tivta, kako bi se u Crnoj Gori sastao sa Božovićem koji je, nedugo potom, kao što je poznato, rekao subonosno “da”.

Kako Kokeza ne bi bio sam na “dugom putu” do Crne Gore, društvo mu je pravio bivši predsednik Crvene zvezde, Ivan Adžić.

Ranije se u javnosti šuškalo da je sam premijer Aleksandar Vučić razgovarao sa Božovićem i pokušao da ga ubedi da prihvati ponudu kluba iz Ljutice Bogdana.

Savet za sport SNS u Vršcu, saopštio je da će na humanitarnu fudbalsku utakmicu u Pavlišu doći istinske zvezde beogradske "Crvene Zvezde", Pižon, Đurovski, Šestić, Borovnica, Jovin, Aćimović, Šekularac, Rajevac, Nikolić, Ostojić...

ovome bukvalno nema kraja, dzvedzda vise nije sport, vec samo rekreativno krilo sns-a