Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kao i svaka tema
I trebala je.
Ma ja sam i miss i mister!
END
I ja dajem podršku tezi da je ova tema bespotrebna.I čak šta više štetna.
To bi bilo klasično degradiranje i sajta, i teme sajta, i članova.
Postoji bezbroj sajtova gde ljudi mogu da se takmiče u tome, ovde treba da se takmiče u nečemu drugom, britkosti uma,duha,humora.
Mislim da bi vlasnik sajta ili administrator,ili moderator, u tom slučaju trebalo ili da:
1.Zabatali demokratiju, i ne dozvoli započinjanje takvog glasanja ili teme.
ili
2.Da naziv sajta promeni u nesto sličn tipa: hotsexyvukajlja, ili hotvukajlija, ili vukajlijaromance....
PS: DOBRA_LOSA_ZLA , na slici, jesu li to tvoje noge?
hahahahahaha... dobar si! kraj posta ti je najjaci!
Cilj nije bilo takmicenje, nesto je drugo bilo cilj...
Ne vadi se sad che! Ja i ti smo ili dva nedorasla krstaricar-my spacebook manijaka ili neopevane seljacine, ocigledno.
P.S. Idem da se bicujem sad, savest me grize...
Da li da ovde ide lock zbog myface/spacebook fazona¿
...Ja sam najlepši,svakako.Banovaću svakog ko ne misli tako!
Zivjeli govornici!!!
ТАКО ЈЕ!
Da to su moje noge!!!
Eh, da vam je vidjeti moje....ali jebi ga, kad se nafuram na, ko shto neko reche, mybook i facespace, vidjecete vi svog boga....