Podeli sa Ejdusom

1. Nedostaje tema na kojoj bi se SVE ŽIVO što nam padne na pamet ili što negdje iskopamo, a nađemo da je zanimljivo, moglo podijeliti sa Ejdusom.

Ima tema "Raznorazni ejdusi", ali to se odnosi samo na ejdusa.

Ima tema "Zanimljivi ejdusi", ali se to odnosi samo na ejdusa.

Ova tema koju sad otvaram namjenjena je da se u njoj mogu podijeliti razne naše ejduse, ejduse, zanimljivie ejduse, ejduse, ejduse, novinske ejduse, ejduse, ejduse, slike i APSOLUTNO SVE ejduse sa ejdusima.

Dakle, da bi se izbjeglo otvaranje tema oko nekih ejduse. Ako doživite nešto zanimljivo ili vam nešto interesantno padne na ejdus ili pak negdje na netu naletite na ejdusa što vas je zaintrigiralo, a mislite da ipak ne zaslužuje posebnu temu, to možete podijeliti sa Ejdusima ovdje.

P.S. Ipak u skladu sa pravilima ejduse, ejduse, ejduse, ejduse i degutantne stvari nisu dobrodošle.

2. Ejdus tema, trebala nam je ejdus

3. https://youtu.be/AmmKCgQ81nc

Jbt zašto do ovakvih saznanja dolazim tako kasno, i zašto uopšte dolazim... ☺️☺️☺️☺️ Hahahahhahahahahhahahaha

4. u svakom kadru je nekako drugacije ruzna, imam utisak kao da je iznova vidim prvi put, nestvarno

5. u svakom kadru je nekako drugacije ruzna, imam utisak kao da je iznova vidim prvi put, nestvarno

Ozbiljno ne mogu da razumem nikog ko bi makar i 7 minuta imao seks s njom... seo s njom za sto kamoli dalje ...

Ajde ružna, to može i da se pokrije intelektom, stilom, mnogim vrlinama ali ova žena nema gram mozga...

6. Ja iskr nisam toliko ocajan, mada vrv ne bih mogao ni da moramo da produzimo ljudsku vrstu jer taj nakot ne bi bi vredan metka vec svilenog gajtana

7. Užasno, stravično...

8. каква тупсонка ладно живи у свили и кадифи ехх свете

9. реклама минус.

10. Pardon, Vuzi, da li je ovako bolje?

Јованица?

11. ne seri skauz jebao bih je u usta po čitav dan kada bi htela

12. Не реклама минус сад још и спем послао сам пријаву модовима.

13. Probam da smislim nešto da aludira na kurac moj, ali ne ide...

Prijavi se na mog vršnjaka?
    Izmoduj mi ga malo?
    Spemuj mi čvabalo jezičinom?

Tanko sve :(

14. ne seri skauz jebao bih je u usta po čitav dan kada bi htela

bukv jedem trenutno i zato mi je smesno xddd

15. ne seri skauz jebao bih je u usta po čitav dan kada bi htela

Ko bih je jebo molim

16. mnogo BIH mi značilo

17. Znaci kad bi dala uradio bi nesto

18. da pristanak je ključan

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.