To i radimo,ja sam pisala tomove svezaka o njegovom odrastanju,"biserima",svemu..čuvam ih k'o oči u glavi,a on voli kad mu to čitam :)))
Ed:na ono tvoje u uživanju u glavoboljama :)
Ako imaš muža ok , završavaš faks bez problema. Moja žena za dve godine u braku dala 20 ispita i to 16 desetki, 2 osmice i 2 devetke!!!! A tada smo bili podstanari, samo ja primao penziju...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
šmrc :)
Vrc!
Š'a je ovo?Udruženje "Onomatopeja"? :)))
Gogo :*
Gogo, to ja i riz onako malo!!!!
Ehehehe,zabavljate se,deco :)))**
hehe, ćuti dok deca spavaju :)
Nikad više nećem biti mali, pa me nešto u srcetu štreca, biti mali to mi mnogo fali...
Mala deca-mala briga,velika deca-velika briga...još čekam razvoj situacije :))
Meni moja mama kaže da ću ja uvek biti njeno dete!!! I kupi mi čokoladnu bananicu kad mi dodje u posetu! ;-)
jes,vala,pa još kad je prvo... :))
A ja čekam decu...šmrc.Blago vama!!!
ja sam mislila da imaš :(
Imam puno telo osiromašenog uranijuma...Nažalost ne.
I ja sam čekala duuugooo... :))
Zato uživajte u svakoj glavobolji koju vam prirede...
31 je meni a ženi 29... Još par godina pokušaji a onda usvajanje...
To i radimo,ja sam pisala tomove svezaka o njegovom odrastanju,"biserima",svemu..čuvam ih k'o oči u glavi,a on voli kad mu to čitam :)))
Ed:na ono tvoje u uživanju u glavoboljama :)
Ako imaš muža ok , završavaš faks bez problema. Moja žena za dve godine u braku dala 20 ispita i to 16 desetki, 2 osmice i 2 devetke!!!! A tada smo bili podstanari, samo ja primao penziju...
dobar dan i srecan rad