Ko poslednji pobednik 26

1. Zdravo!Kako moj retriver?

2. E,sjajno!Piški svuda,ali je pravi virtuelni šarmer! :)))haski ga merka iz frižidera,a kengur čuči na klimi :)))

3. Gute aven her brainiac

4. Kengura da staviš u kavez,mislim da su ga udarili klimaks uređaji.

5. Stig'o Brain-man :)
    Ma jok,lepo mu tu.Čas je u rerni ,čas na klimi :)

6. Pa de ste ljudi sto godina...

7. Pa de si ti,stig'o vikend,a?

8. Ehhhhh fala Bogu da je stigo,sad se ne skidam do 4 sata.

9. Majko mila,ti ćeš da počistiš i zaključaš kad odlaziš,znači? :)

10. Obrni vrata i zatvori ključ!

11. Pa,šta vam se danas izdešavalo lepo? :)

12. Kupio sam nove starke:D

13. Jeee,sad si baja,a? :))))Kakve?(crne,duboke,sigurno) :)

14. Šta mi se lepo desilo?Pa probudio sam se živ i zdrav,sasvim dovoljno.

15. Ooo,kako mudro!!Čisti zen! :))))Alal vera!

16. Ono jeste da sam malo prestao sa terapijom,ali čist sam već 37 dana!

17. Gogo ti mene špijuniraš:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.