Najemotivnije pesme

1. Zavisi od osobe do osobe, ja ne podnosim da slušam nemelodično, zaboli me glava jednostavno i posle ceo dan nisam nizašta. I stvarno treba imati mentalni sklop da bi se te stvari slušale, ja nemam. A od melodične ne može da zaboli glava, sve je na mestu, može samo da smori i to je sve.

2. Klip od 1.5m pregleda, ladno je jos neko ovo pogledao osim mene

3. Nemoj da si od kamena Gambu

4. I njegovi bedni provokatorski komentari koje pise dok na terasi neke garsonjere od 30 kvadrata ispija gombuhu sa Majavom i prosi za snosaj

5. youtu.be/AkcQNvZkkDc

6. nije mi jasno kako neko može da čuje ovaj nesklad i pomisli da je to dobra milozvučna ili energična muzika.

Pa niko nikada u životu ne bi ni pomislio da je milozvučno ili energično, zapravo je suprotno od toga - udara na letargiju i kad završiš feel trip ne želiš da imaš ništa sa bilo kim, samo da uskočiš u portal do entropije u jednom pravcu. To je muzika za specijalne dane jbg

7. Pa niko nikada u životu ne bi ni pomislio da je milozvučno ili energično, zapravo je suprotno od toga - udara na letargiju i kad završiš feel trip ne želiš da imaš ništa sa bilo kim, samo da uskočiš u portal do entropije u jednom pravcu. To je muzika za specijalne dane jbg

Pri tom da si odslušao pesmu do kraja (što vrlo verovatno nisi) uočio bi genijalnost u prelazu iz kakofonije i dao respekt ljudima za njihovo razumevanje u melodiku

8. Ovu prvu priznajem da nisam jer je previše agresivno napala čula, kod ove druge sam premotao malo prema kraju i moglo je da se čuje nešto što naliči na ritmičnost i muzikalnu usklađenost, to je tačno. Nemam hejt prema MGMTu, čak im je dosta zarazan onaj hit Electric Feel, odličan bassline ima, ne sumnjam da su vrhunski muzičari.

9. Marching orders - Years pass me by
    https://youtu.be/jb2UYIfeQUw
    Jezivo kako vreme leti.

10. ako ces vec da se osecas starmlad, ovo je pesma to go:
    https://www.youtube.com/watch?v=JwYX52BP2Sk

ako ti se ne slusa pink floyd intro premotaj na 2:00

11. Lepo zvuči a tekst je stvarno jebački, čak više paše na Time onaj omot od onih gore pankera. Stvarno leti vreme nanu mu naninu, ko da su juče bile 2016, 2008, 2014....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.