Bitkojn nastavak teme (BATA SALE BIO U PRAVU 2018!)

1. Mnogo sam para uzeo na kriptu

2. Koja ja najatraktivnija kripto valuta, zašto i koliko uložiti? Hvala.

3. Meni se trenutno ništa ne svidja i ne planiram da kupujem u skorije vreme

4. kolko maestro, pohvali se :)

5. Koja ja najatraktivnija kripto valuta, zašto i koliko uložiti? Hvala.

Istinu da ti kažem uloži sad u BTC kolko možeš i čekaj šest meseci pa onda prodaj i uloži sve u XRP ili XLM

6. Ja bre živim od ovih botova ljudi

7. ALGO i REP isto dobra opcija

8. Scousere ovo ako se odnosi na mene onda si nemač pooojma, dao sam vam provereno najbolje kriptovalute

9. Sigma Olomouc grindset

10. haha pa ono, malo sprdnja malo se odnosi na XRP

Zasto bi nekom preporucio da kupi XRP, scam coin, 0 use case, centralizovan, skandala i afera vise nego SNS

Mislim znam zasto ga hodlas, cekas da se zavrsi sudjenje pa da eventualno prodas news. I oces da ti mi fillujemo bags :D

Pre bih kupio raspali Cardano koji godinama zivi na harizmi i praznim obecanjima Carlsa Hoskinsona, oni bar nesto rade, pokusavaju, po aktivnosti developera gledao sam nesto skoro su u top 3

Algorand skroz ok, Stelar je bas skoro imao neku dobru vest, ne secam se tacno sta, ima mozda mesec dana.

Za ovaj REP nisam cuo i nE MogU dA koMemTariSheM

Sto se tice preporuke neprijatelju bih preporucio meme coine tipa shiba inu floki, elon sperm itd a prijateljima da gledaju nesto poput Glitcha (ozbiljan plan, ozbiljna ekipa) i ne znam mozda da se rizikuje sa Popsicle finance, Spell tokenom itd posto su pali 90% posle ovog skandala sa Wonderlandom pa ocekujem bounce back

11. Lakše bih razumio šintoističku literaturu Nihongi na japanskom

12. Ima više jebenih kojnova nego metalnih dinara u opticaju

13. Za ovaj REP nisam cuo i nE MogU dA koMemTariSheM

Augur, REP mu je ime na tržištu

14. Da da nasao sam bio ali prvi put vidim taj coin, citao sam onaj basic info na coinmarketcapu nije mi jasno o cemu se radi :D

Ako nista vidim da je daleko od all time high-a pa za one koji zele uci nije los momenat, ja cu propustiti, ne mogu na sve strane

15. lol kakve veze ima zaplena btc sa decentralizovanoscu :D

Ako mislis na ovo sto su pratili transakcije da dodju do ovih majmuna, well, u tome i jeste poenta

Bitcoin works with an unprecedented level of transparency that most people are not used to dealing with. All Bitcoin transactions are public, traceable, and permanently stored in the Bitcoin network.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.