Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Skoro sedeo sa likom koji je ulozio 8k u majning
Vidim i tom liku fali par hromozoma posto ulaze u majning u 2022-oj
Probrano drustvo hotul inferior
Ima istine dosta u ovom carinom..
Zna se sta svima pada na pamet kad se spomene bogatstvo, nije ni hrpa novca ni auta ni neki kurci na internetskom nebu.
Nekretnine. Zemlja. Ogranicen resurs.
U to se ulaze. Ostalo pojede inflacija, politicke nestabilnosti, zivotne neprilike i slicna sranja.
trebo si ispratiti onaj drugi deo komentara konjino pritupa.
Odnosilo se na average maštaranje biću bogat samo da mi je para.
Ofc neko na kripto uzima pare. Isto kao i u kladionici. Uzima sistem i slučajni srećni dobitnici. Samo to nisi ti jbg.
U to se ulaze. Ostalo pojede inflacija, politicke nestabilnosti, zivotne neprilike i slicna sranja.
zavisi gde, i to nije 100% sigurna investicija.
Mozes u portfolio ulaganja ubaciti i kripto u nekom mizernom procentu čisto da pratiš tu kripto kladaru ali sanjati neke snove o tom lezilebovickom zivotu preko kripta.. to ostaviti u zoni imaginacije.
sve u svemu taj lik sto ulozio 8k i popusio, prica o liku koji imao 300k i ulozio i sada imao preko milion.
Al prico o njemu u narativu kao da je ulozio 300 dinara a ne 300k eura jbt.
Ajd da pojednostavim, ako odes u kladionicu i stavis milion eura na 1.1 kvotu velike su sanse da ćeš zaraditi 100k eura taj dan. Naravno ako si budala. Zato to niko ni neradi.
vs
Ulozicu u kriptomajnig trejd 1k eura i za 10 godina cu biti milioner. Averadze noob dream skauz level.
U to se ulaze. Ostalo pojede inflacija
Upravo si naveo jedan od razloga zasto je kripto nastao i celu ideju sa recimo bitkoinom koji je upravo non inflationary asset
To sto 90% ljudi ne zanima cela prica nego samo when lambo to the moooon je nesto drugo, povrsni idioti
mrzi me da pisem dalje jer dodje ovaj majmun sa nooob lol i mora da ogadi svaku temu, lik poredi kladionicu i tehnologiju, im out, valjda ce se naci neka tema dje ovaj nece posejati cemer jad
Mrzelo te i pre toga pises. Ali neki hvalospevi bi ti bas legli.
Kladinoca birtijska igra karata vs high nano tech cripto trading. Ok
Sustina je prediksn, zato poredim
caro brate, povrsno gledas stvari sto procitas iz blica i cujes u kafani, a napravis cvrsto i tvrdoglavo misljenje na kome bi ti pozavideo 5godisnjak.
aj ne seri vise o ovome bar, ima tu dosta nijansi ispod ovih glupiranja gde ljudi misle sace se obogate na brzinu na necemu sto nastalo pre 10 godina a sad postalo divlji zapad.
samo glasno ponavljas ono sto vec svi znamo da izgleda kao da si reko nesto pametno. aukurac
Pricam skauzu jer se bundzise, ne tebi jbt
Ima li itko iskusniji da me uputi
Zaradio sam 1k evra podelivši odeđenu informaciju s određenim doktorom. Koja je najbolja kripto da uložim?
da li je taj misteriozni doktor mozda blgarin?
Ja čuvam identitet svojih mušterija, ma koliko omalene bile.
PS ejduse jbg
Moje neko mišljenje o kriptovalutama i zašto sam skeptik iako sam cesto na ivici da investiram. Pomalo pratim šta se dogaja, ništa specijalno..
Užasno me nervira kada bitcoin porede sa zlatom. Jebote, fizičku rudu koja se koristi za x stvari, porediti sa kodom. Srsly? To može samo naložen ludak koga su ubedili da može brzo da se obogati preko noći i da se zlato koristi samo za narukvicu, oskara i da se popije u espresu. Zlato igra ogromnu ulogu u brdo grana industrije. Verovatno bi igralo i veću da ga ima. Nervira me što me na telefon zovu pored indijaca koji me ubedjuju da mi vindovs ima virus i agencije koji hoće da mi uvale kriptovalute.
Kada je počela pandemija, bukvalno su sve berze svega, koje su x puta stabilnije od celog kripto sveta, išle gore dole. Tada sam non stop bacao pogled na kripto, tamo ništa. MA VAŽI
Što već više od pola bitkoina je propalo ili ga poseduje policija a kao decentralizovano.
Što lik koji kod Galeba na podkastu 4 sata drvio kurac o kriptovalutama, da bi u jednom momentu rekao da je najsigurnije ne čuvati podatke online. Znači, online podatke nemojte čuvati online.
...ovde sam stao sa pisanjem jer me mrzelo da pisem i sta mi se svidja... kasnije
Zlato nema imaginarnu ulogu od kad je Nixon zlato zamenio samom americkom enonomijom kao nekakvim garantom vrednosti dolara. Zato se dolar stampa ko dnevne novine bez pokrica ever since
“ The increase of $3.38 trillion equates to 18 per cent of the total supply of dollars. It means almost one in five dollars was created in 2020” a stampaju se 150 god fazon
policija poseduje bitkoin? Ajd razumeo bih da si rekao CIA ;D
Mislim da nisi najbolje razumeo terminologiju. Online podaci kako ih ti zoves su kriptovalute i njih jeste najsigurnije cuvati “ne online”, o tome se govori. Dacu ti primer, da bi kupio bitcoin treba ti akaunt na nekoj centralizovanoj menjacnici, cex, binance, kucoin nebitno.
Bitkoin koji si kupio zapravo nije tvoj (da sad ne pisem poduzi post zasto je to tako) sve dok ga ne svuces na ledzer tj “cold wallet”.
Ja licno drzim vecinu na centralizovanim menjacnicama zbog trejda i stejkovanja (nadam se da znas o cemu govorim) ali sutra neko hakuje binance i cao i to je rizik koji moras uzeti na svoja pleca fakat.
Da ne govorim sto vrv i sam Pera Peric kao CEO menjacnice vrv mozd da smota kablove i ode.
(Ne)sigurnost menjacnica nema veze sa sigurnoscu “online podataka” i uopste sigurnoscu blockchain tehnologije, prosto si nesto pomesao nadam se da je jasnije
Mestro KRIPTOTREJDER hahahaha
Kupite FrenulumCoin jos danas
u redu je krastavci