Prijava

Ako si baš baš BAŠ si rešio opaši se eksplozivom i uđi u neku instituciju tipa Vlada, Skupština, EPS, sedište SNS-a itd. Ili Brejvik stajl pa da te žandarmerija očisti snajperom.
I da te slavimo ko narodnog heroja.

Има неког морбидног смисла то, али да га јебем, чак и да знам да ми предстоје недеље агоније и смрт у мукама, нисам сигуран да бих имао снагу да повучем тај обарач, измакнем столицу или који већ курац

Pa ne ubijaju se ti koji mogu razumno da postave stvari.

Depra je to, šizofrena cepanja, mnogo stvari.

Nije njima lako u glavi, a plus ako kod nas potražiš stručnu pomoć psihijatra, odmah si etiketiran kao ludak, nema nazad.

Naravno Tilmo, zato treba neko da im otvori drugu perspektivu da ih smiri, to je dug proces, a fala Bogu kod nas je malo šta uređeno i funkcioniše.

ko kod nas potražiš stručnu pomoć psihijatra, odmah si etiketiran kao ludak, nema nazad.

citao sam skoro sto u americi postoje poprilicno rigidna pravila za pilote, da nemaju mentalne probleme itd, bez razmisljanja im oduzimaju dozvole da lete.

i sad to izgleda razumno, al fora je neko dodje, nadju mu da je u srednjoj skoli imao ADHD (to vole amerikanci da pripisuju nemirnoj deci), kurac, nema letenja. ili dobio u nekom trenutku antidepresive, ne moze. bez obzira dal je trenutno ok covek.

i sad druga strana medalje. piloti koji recimo dozive neku traumu ili neki problem, nesto sto moze brzo da se dovede u red, ne pokusavaju ni da prismrde nekom lecenju toga, nego guraju sto dublje. jer ako im padne na pamet, nije kao etiketiraju te samo, nego ode cela karijera, velika plata, nesto sto ceo zivot radis, ode u kurac, nema nazad na foru izlecio sam se - bukvalno ides na prosjacki stap. a nije da imas u 40-50 god neku alternativu ako si samo to radio.
kad odlepe skroz, to obicno bude gadno.

samo mi pao na pamet onaj lik sto namerno srusio avion u alpima. kad se flipne nakon guranja neceg 10 god ne izlazi na dobro.

A dobro celte, ode u drugu krajnost. Koliko od 300-400miliona amerikanaca su piloti koji skrivaju mentalne probleme i roknu se u alpima.

Ako si baš baš BAŠ si rešio opaši se eksplozivom i uđi u neku instituciju tipa Vlada, Skupština, EPS, sedište SNS-a itd.

Ovo je realno ideal ljepote kad se razgovara o suicidu. Povedeš i nekoliko govana sa sobom.

Ja sam iz bliže okoline znao 4-5 samoubica, uglavnom su mlađe dobi do 40god. Svi su se uglavnom obesili ili skočili sa zgrade.

Da skočiš sa zgrade je dovoljan impulsivni trenutak. Al da se obesiš, tu treba priprema, konopac, mesto gde da to uradiš. I imaš mnogo vremena da odustaneš . A ipak masa njih odluči da se obesi. Baš čudno jbt.

Komentari su haotični skroz

youtube.com/watch?v=BLSHDcBthTA

Брат Галеб ме увек орасоложи.

Зна ли неко шта је с човеком? Нема га два дана...

Nema šanse da se roknuo, vidi mu se iz postova da previše voli sebe i miris sopstvenih prdeža, takvi likovi se ne ubijaju. Ova tema i neaktivnost su samo jedan masan trol.

Zapata je ko neki depresivni tinejdzer kojem je samoubistvo edgy i to je to,nece se stvarno ubiti.

Ma to znamo, zap je klasična drama kvin.

Al teramo zajebanciju, dobar crnjak od teme.

Zna li neko, je li sve u redu sa čovekom?

Nevezano za rokavanje, izbrijao sam bradu, ali ono izbrijao, prešao još jedared u kontra smeru od rasta dlake, kao u vojsci. Feels good man. Koža kao u devojčice nežna. Kupiću profi pribor za brijanje, ova sranja za jednokratnu upotrebu nisu podobna baš za izbrijavanje