EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Ne treba Srbinu pričati da nešto može. Treba ga tlačiti, pričati mu kako je divljak i da je nesposoban, i onda ima nade za nešto. Totalno sam bio ubeđen da ili osvajamo ili ispadamo u prvoj fazi nokauta, kao što se i desilo. Nebitno je dal je bio nama loš dan ili protivniku dobar, kao da imamo gen koji ne dozvoljava da imaš neku startnu i prednost na papiru. Sad iskreno jedna čekam Anđusovu analizu svega ovoga, da zapalim buksnu i krenem da se smejem.

2. Smo.sta mislis o cilelidersicama?

3. Nisam ih se nagledao jer nacionalni servis mi servira lidl reklame tokom tajmauta a hipsterske bendove tokom poluvremena

4. Ukleo vas onaj komentator provokator od danas

5. A što se 3 utakmice završile 94:86... slučajnost? Ne bih rekao

6. A rekao je fino zapata, navijaci mogu da se podsmejavaju, komentator ne

7. I to sve na deveti septembar, to je neki znak, twin towers pali (ispali Valančiunas i Sabonis), srbija bila tower 7, niko ne zna kako i zašto se srušila al eto tako moralo da bude jebiga.

8. Ja nisam mogao da gledam ljigave italijane kako se raduju.

9. Ja, kao nepopravljivi optimista ovako rezonujem: ovo je možda dobro. Ovo je 9/11 naše košarke, signal da mora nešto drastično da se menja. Da se ovaj poraz desio u qf ili sf, to bi se shvatilo kao neki uspehić i opet bi nastavili po starom. Mora da leti desetak glava iz saveza, trener i par igrača. Vratićemo se sig, stasava Jović, Poku, vraća se Bogdan, Jokić deluje ko neko ko bi hteo da igra za repku... taman još 3 godine za reset, jer sp nećemo igrati.

Idealno za rebuild, kao što je 2007 bio.

10. Konjušara videti više u dresu nećemo. U denveru igra s invalidima jer prima 50 meleona godišnje, ovde mu se ne da. Understandable, have a nice day.

11. Jokić 70% repke, nemoj da se lažemo tu

12. Ja mislim da Maestro personifikuje srpski kolektivni mentalitet. Imamo jako lošu startnu poziciju zbog mnogih stvari koje nisu bile pod našom kontrolom, ali i pored toga velika je želja. Mislimo da sama želja može mnogo toga, ali potcenjujemo sopstvenu glupost i ne razumemo da je ipak potrebno malo pameti u životu. Onda pomislimo kakve smo mi sile, sa krvlju alfa mužjaka u sebi, naslednici velikih junaka, a ispostavi se da imamo nekih 173-4 cm visine i da volimo da nam jači od nas udaraju dandare. Mada ok, bar smo nacija sa velikom kurčinom, koja tu kurčinu zdušno pokazuje, ali 17 cm je sasvim ok kurac, ništa monstruozno. Povrh svega toga, tih ništa spektakularnih 17 cm je fimozno i jako je bolno kad svu krv angažuje. Teško je uživati u najvećoj opkrvljenosti tog kurca. I pre no što uvidimo da s tih 17 cm neće biti nekog nezaboravnog jebanja u kojem mi dominiramo, već su nas crnci izjebali... sa pravom junačkom kurčinom o kojoj od svog postojanja maštamo..

13. 17 cm

TIL da nisam srbin

14. Zapamtio sam u legendarnoj temi da je Maestro bacio tu dimenziju u etar, stoga sam tačno taj broj pomenuo...

15. Ovo je 9/11 naše košarke, signal da mora nešto drastično da se menja.

Pa mora, ljudi moraju da se menjaju. Dobili 7 zaredom, izgubili jednu, bez nekoliko bitnih igrača...I odmah je to kolaps, crnilo, raspad sistema. Kakvi smo kreteni, to je čudo jedno. Za cirka 12 minuta kreće lavina hejta i prozivanja od strane velikih Srba i poznavalaca košarke koji na portalima i mrežama uručuju otkaz senilnom izlapelom selektoru, zahvaljuju se nekolicini igrača ali ih mole da se više ne odazivaju i pljuju i pišaju po momcima. Normalno da niko pametan neće posle tih sranja da preuzme reprezentaciju ili igra za nju. maršupičkumaterinu.

16. Dobili 7 zaredom, izgubili jednu, bez nekoliko bitnih igrača...I odmah je to kolaps, crnilo, raspad sistema.

Brate kolko ti plaća savez za ove PR usluge? Izgubili smo jednu koja eto tako silom prilika je bila eliminaciona, i koja svih ovih prethodnih 5 baca u zaborav. Nije da su i bile nešto za pamćenje, ostvariti 5 pobeda u najslabijoj grupi svih vremena svih sportova ikada i nije neko dostignuće.

17. Rwalno, najupečatljiviji trenutak mi je bio kad je Jokić legao na parket, gledam i mislim se - jbt, zamisli povredi ga neko žabarsko govedo koje igra za nekakvu Sijenu lol. Kontam da su koučmeloun i ekipa dobili grč u sfinkteru kolektivno, jer su garant gledali.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.