EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Lučić 0/3 trojke, Guturić 0/4, Vasilije 1/8.
    Neće da može.

2. Kako je igrao Partizan?

3. Ma nije ogradjivanje, navijao sam, sad mi se place, drugu repku nemam. Ali nesto pricamo godinama, da mora stranac koji sutira, da mora selektor koji nije iz 19.veka, da ne sme euforija... al dobro

4. Нећемо лепо павкати Ејдусе.

5. Ех, Боги, Бјелица, Покушевски, ех ех.

6. Pola sata blokiram sportske stranice na fejsu, ono pauziraj na 30 dana.

7. Baš mi je loše.

8. To svako ko je jednom upalio tv i video neku nba tekmu shvata: protiv suta za 3 poena nema odbrane do jedne- da sutiras vise i bolje. To je kosarka 21. Veka.

9. Realno smo trebali 30 razlike da ih otkinemo ali dobro, ovo se dogadjalo i protiv Turaka i protiv Grka da vodimo sa brdo poena razlike i da nas stiću. I protiv Amera u Kini. Nznm drago mi je da vidim tim i disciplinu - ali ništa strast, borbenost, agresija, provokacije, tvrda odbrana. Ravna linija i jedan isti tempo celih 40 minuta.

10. A dobro falili su Nedović, Bogdanović, Jović, Poku i možda Bjelica, mada ga ja ne bih zvao. Šteta realno jer igrački nikad slabije evropsko, ni jedna ekipa nije nešto jaka. Švabe su tvrde doduše.

11. I što je nqjgore Pešića će drkati ne jer igramo zastarelo i mlohavo nego jer je odjebo teodosića

12. Pesic je najprecenjeniji nas trener ikad

13. Sa Italijanima se nikad ne zna...

14. dusan1001
    Pesic je najprecenjeniji nas trener ikad

Trebalo je da se povuče nedugo nakon 2002, pre nego što je mozak počeo da se pretvara u kašu, imao je nekad TO NEŠTO, sada više nema.

15. Ne Vujosevic je trebao
    Pusi 1001 kurac brate

16. Ponedeljak - Pešić klošar
    Sreda - Pešić kralj košarkaški mag
    Nedelja - Pešić klošar

17. Trenera neće faliti nama.. ima tu masa mladih, dobrih, to ne brinem. Fali glava u savezu koja će da napravi neśto radikalno. I fali šutera.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.