EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Koji je iz CG.

Zna znanje vesnam

2. Neka vam ga vesnam, nek se i vi sokolovi zaradujete malo xD

3. Poremećeni milogorci manjina u sopstvenoj državi LOL

4. Nisi slagala, Djokovici sljegli su sa Ceva u Pivu, jasenovo polje, posle na kosovo gde su se galantno iskvarili i postali potpuno ludi od droge i zelje za novcem

5. Ne znam detalje, ali znam da mu je djed živio u Jasenovom polju. Blizu Nikšića. Da li se on odselio ili Srdjan u nekom momentu, nijesam sigurna.
    Uglavnom Novak dodje svakog ljeta tamo, podigao je i crkvu.

6. Vjerovatno se odselio njegov djed sa djecom.

7. Ko je lud od droge i zelje za novcem ja sam

8. Jesi to kockao pa ti sve propalo?

9. Ne znam detalje

Znaci nisi svjesna svega poz xd

10. Italijani smijete li 3 na 3 pičke

11. Сталкер

Da bi stigli do završnice turnira, mora se izgubiti bar jedna nenamerno u grupi, mora taj gorki ukus poraza pred nokaut fazu da se oseti, mora
    Štteta što nismo imali neku egal ekipu u grupi

velika istina. preslaba grupa nas uspavala i onda dodju uvek nezgodni italijani, malo ih krene sut i eto problema

12. al su vas naguzili, jesu vas naguzili, baš su vas naguzili, a kako su vas samo naguzili...

13. zguziše vas u guzicu.

14. mesni vi ste ispali u grupi još beše?

15. Rekao sam da nam treba još težih protivnika i pravih utakmica. Kao ono prvenstvo kada nas je vodio Saša Đorđević imali smo ultratešku grupu završili 4 i igrali protiv Grčke u 16-finala i pobedili ih sa nekom ogromnom razlikom iako su oni u grupi imali 5-0.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.