Prijava

Ljudi, može li pomoć da mi pomognete da saznam koja je ovo igra? Igrao sam je kao klinac, negdje 2005-2006 na kompu. Čini mi se da ima Sniper u nazivu, ali nisam ništa pronašao.

Opisaću prvu misiju po sjećanju, pa pomozite.

Noc je, kisa pada. Lik (protagonista, prvo je lice) stoji ispod jednog nadvoznjaka. Krece ravno (ulica je u pitanju. Na pocetku je most, na kraju ta pumpa puna policajaca. Izmedju ima ulaz u javnu kucu i kurva ispred). Odlazi niz stepenice ispod mosta gdje stoji crnac sa kisobranom koji mu daje zadatak i oruzje. Ulica je ravna. Negdje na pola ulice se stepenicama spusti do crnca da uzme zadatak. Vrati se i ide ravno do kraja ulice gdje je benzinskaOdlazi dalje i treba da ubije nekog na benzinskoj. Ubije ga i murija ga uhapsi. Sljedeci nivo je u zatvoru (tj. dosta nivoa bas je u zatvoru). Onda sloboda i ide da se osveti.
Fps je, prvo lice.

https://www.reddit.com/r/tipofmyjoystick/

pitaj ovde reci ce ti neko u roku od 10 min

Manhunt 2 možda? Al nije prvo lice

Manhunt 2 možda? Al nije prvo lice

Nije.

oces da ti napisem na engleskom za redit, ako se ne snalazis?

Može, jer sam na poslu, pa ne mogu mnogo kucati, a nemam nalog na redditu.
Hvala ti.

Vampire the Masquerade je prvo lice, ali nema nikakvu takvu misiju sa pandurima i benzinskom stanicom i zatvorom. Daj još neki hint, jel igrica ko doom i duke nukem ono osmobitna ili je full 3D?

moraces ti tamo da okacis, ne mogu ja da im odgovaram jel jeste il nije. napisacu ti ovde pa iskopiraj:

[PC][2000s] FPS Prison break revenge game

I can just remember the first mission in detail and then the plot in general.

The game starts at night and there's a rainfall. The protagonist is standing under the overpass. He then goes through the street and down the stairs where there's a man holding an umbrella, who gives him a task and a weapon. The task is to kill the person who's currently at the petrol station down the street, however there's a bunch of cops there.
You anyway go on with the murder, and quickly you are arrested.

The next bunch of missions are happening in the prison. After that, he gets the freedom (prison escape?) and then goes for the revenge.

Odra]eno. Cekam sad. Hvala brate!

nema na cemu.
trazio sam tu par puta neke igrice iz 90tih i uvek sam dobio odgovor vrlo brzo. valjda ce i ovo da zna neko

neko ti odgovorio tamo koja je igra. kazi mu da jeste i obelezi tamo da reseno, da budes fin :)

Sniper jeste! Idem sad da se zahvalim ljudima. I hvala tebi Kelte!!

Što volim kad se reše ovakve nedoumice, kad neko ne može da se seti neke pesme, filma, serije, igrice, i na kraju dobije odgovor.

kako lepo ovde pitaš i dobiješ odgovpr na redditu, a ja na vukajliju kad uđem posle se bojim da uradim operaciju na slepom crevu jer mogu da se probudim sa ugrađenim akumulatorom na bubrezima

ko sto reko taz, nema na cemu :)
igrica je skroz 2000te. probavao sam i ja nekad tako da igram neku igricu sto sam voleo da igram kao mladji, i nije to to vise. jebem li ga sto.

Ja tako 15 godina trazim jedan pornic i nikako da nadjem