Prijava

Otvori temu sa tim pitanjem na svim forumima.

Pornić, evropska produkcija dve ribe jedna plava jedna crna, plava u kostimu sa belim andjeoskim krilima, crna s crnim. I jebu ih 2 lika jebem li ga.

Mozda je Private mozda je Dorcell ko to zna sada

igrica je skroz 2000te. probavao sam i ja nekad tako da igram neku igricu sto sam voleo da igram kao mladji, i nije to to vise. jebem li ga sto.

Zato što smo tada kad smo ih igrali bili bezbrižni klinci koje je boleo kurac za sve, a sad više nismo to. Uvidele su to korporacije majke im ga pa zato sad na sve strane prave rimejkove, rimastere, eno ga diablo 2 resurrected biće 40 evra a igrica bukvalno isto izgleda kao tad, isti je engine, iste kretnje isto sve, samo su grafiku pojačali da izgleda jebački sa ovim novim ray tracing sranjima. Ima da se ubiju od para samo na nostalgiju.

Osim kad bagra to shvati, i kaze aj u kurac, ovo je djubre. Npr warcraft 3 reforged

Koji je to pornić ajmo daj još detalja, ko su bili jebači kad već ne znaš kurve? Nacho Vidal, Roko Sifredi, Manuel Ferara, George Uhl, Mick Blue, neki drugi eurotrash? Belci ili crnje? Kako je izgledala scenografija, šta je bilo u okolini?

Genericki beli euro jebači

S početka 2000-ih, sto znaci da ie bilo puno gela sa kosu

Ja tražim jedan sa Dženom, mislim da je ona, ostalo mi u sećanju nešto Barbara Bond tako nešto.
I jedan američki iz 80 tih, nešto prevedeno kao Luče ili lutka kolko se sećam natpisa sa vhs-a, Karina i Sendi protagonistkinje

evo naso sam vam na reditu gde da pitate
https://www.reddit.com/r/tipofmypenis/

naravno da se zove tip of my penis...

Aj nek mi pita neko ko zna engleski

ne mogu brate, sramota me sa mojim nalogom

Tip of my penis LOL

Yeahl igrao neko na kompu igricu koja yeah fazon, kao shto imate zmijicu na onim 3310 i 3410 Nokijama, samo shto ima vishe zmijica, i u raznim su bojama.

Ne, igrao se tastaturom. iz devedesetih yeah stvar.

Misliš da si neki trol šta?