Prijava

Po meni je to bela drvena bojica. Šta to konkretno radi ekonomski tehničar, osim što iz nekog razloga vole teme o vakcinama

Popravlja ekonomiju brateuuuuuu

uopšte, mislim da je to jedna od najbesmislenijih škola... bilo koji zanat po defaultu znaš nešto da radiš... svaki drugi tehničar (mašinski, elektro, građevinski) ti da odrđeno znanje i imaš mogućnost da radiš i zarađuješ. Ovo da ga jebem, šta uopšte ekonomski tehničar radi u životu

To je danas što je gimnazija bila uvek

Imam protu-argument, smer koji sam ja završio je daleko besmisleniji, a u pitanju je TURISTIČKI tehničar, šta pa on treba da radi majku mu jebem i ko ga izmisli

Бохор
To je danas što je gimnazija bila uvek

a nije brt, slabo ko upisuje gimnaziju bez želje za fakultetom, dakle priprema i to... imaš bilo koji faks posle sa prirodnomatmatičkim recimo, ili višu..

TURISTIČKI tehničar, šta pa on treba da radi majku mu jebem i ko ga izmisli

zajebi, turistički vodič, bilo šta u turizmu, ima milion zanimanja... tu generalno i ne treba više obrazovanje ako znaš neki jezik... šta dokurca radi ekonomski tehničar?

Smokljo tamo ima dosta picaka,jel tako?

Jeste batke, na nas šestoricu (petoricu posle prve godine kad je jedan ponavljao), je išlo 25 pičaka, i to dobra većina baš ono top topina pičke. Al džabe kad sam ja autista bio i tad i ostao incel do dan danas. Bar sam se nagledao što ono kažu.

Možda mi je mali al je zato ekonomski tehničar

Bila je jedna brate mili još tad u to doba, pre nekih 15ak godina, u školu je dolazila noseći crne YOGA PANTS ili LEGGINGS što su danas popularne među pičkama, pionirka prava. A imala je vrhunske noge i izvajanu bulju, hvala joj što nas je častila sjajnim prizorom.

Znam i ja nju brate, samo pre nekih 20ak godina

Računovodstvo, banka, HR, marketing, asistent na fakultetu...Zavisi gde se uvališ. Ne rade elektrotehničari i zidari računovodstvo niti uvaljuju kredit za stan.

S tobom išla u osnovnu znači HE HE XD

Znao sam da će na ovoj temi boh da ima gimnaziofobične izjave hahaha moj braaaat

Osecam lik više mrzi gimnazijalce od šiptara i pedera

ako tako gledaš ne treba ti ni dipl ekonomista, imaš digitron.

Računovodstvo, banka, HR, marketing, asistent na fakultetu...Zavisi gde se uvališ. Ne rade elektrotehničari i zidari računovodstvo niti uvaljuju kredit za stan.

računovođa ima poseban smer ili obuku, ekonomski tehničar ne može automatski biti računovođa

u bankama ne rade ekonomski tehničari

hr u svakoj firmi ima fakultet ili poseban kurs (obuku) za hr... ekonomski tehničari ne rade u hjuman resurs odeljenju

asistent na fakultetu? druže, za ovo ni fakultet nije dovoljan

Jer šta je asistent na fakultetu do pissboya profesoru svome

E pardon, malo sam izbrljavio - mislio sam na dipl. ekonomistu, ne tehničara. Tehničar vrv stoji za šalterom i pita šta ćete od priloga.

Ja sam ekonomski tehnicar. Sranje od smera i zvanja. Ne preporucujem nikome da upise. Solidna znanja steknu se iz ekonomije i racunivodstva