Postite li Veliki Petak?

1. Ovde nije prica o tebi bombas nego generalno. Ima ljudi koji veruju u boga isto ko sto ti navijas za partizan. Tj, samo to je ispravno, ostali su niza bica.

2. Da se vratim na post - jeste li pravi vernici pa dok postite i ne pijete alkohol i ne jebete se ili samo mislite da ste bolji od nekog i blizi bogu jer mesec dana ne jedete prase?

O uzdržavanju od telesnih strasti za vreme posta govorio je i sveti Jovan Zlatousti rečima: "Ko svodi post samo na uzdržavanje od hrane, taj sramoti post. Nisu samo usta dužna da poste-ne! Neka posti i oko, i uho, i ruke, i noge, i svo naše telo."

3. hezno je čovek koji živi u muslimanskoj sredini i ne pada mu na pamet da gubi svoj identitet jer ga ti isti muslimani čitav život napadaju i teraju na to. boli me kurac misliš li ti da sam seljak ili nisam.

4. bombas
    tako nekako se oseca jak vernik koji vidi druge vernike ili ateiste ili daleko bilo pedera, a on dobar covek.
    bukv ne obraćam pažnju na njih, nek radi šta ko hoće

Pa onda nisi legit pravoslavac, pederastija je grijeh u bibliji, moraš da ih mrziš sve ne smeš tek tako da ih prihvatiš i tolerišeš

5. svi smo mi bozja deca smokljo, on nas je pravio po svom liku i delu, samo su zavedeni sotonom i treba im oprostiti i moliti se za njihovu dusu.

ili bejzbolkom pa u glavu. i to je isto milopomazno.

6. Cuj bejzbolka po pravoslavlju, ccc. Pa to je americko smeće, lepo stanglu uzmi ko covek i srbin

7. Lopata braćo moja u hristu

8. vidiš upravo o tome pričam, vernike boli kurac za ateiste komunjarske, a ateista uvek pokušava da nešto da ismeje, ponizi... projektovati čitav verni svet na grupu udbaških plaćenika koja ide ulicom i razbija glave je smešno.

9. Pa ne, vise kao mogu da se zajebavam i sa time kao i sa ostalim jer mi nije stalo do toga

10. mi komunjare mi volimo samo pare

11. nije ni meni do ateista stalo, osim što mi je žao ljudi, pa ne idem da ih prcam i provociram... slobodna volja, moje je da kažem svoje mišljenje samo

12. Šta tebi ima da bude žao bilo koga jebo te tata, šta kao ti si iznad mene pa mi treba tvoje sažaljenje šta. I to ti je greh tamo kod vas u uputstvu za uporabu, gordost, pripazi se malo il će završiš na istom mestu gde i ja.

13. šta bi ti, da odlučuješ ko se kako oseća? ti meni spočitavaš gordost, a kažeš ne treba meni tvoje sažaljenje jbt

14. A možemo tako u krug jebiga al razlika je što ako si ti gord onda ideš u pAkAO, a pošto sam ja gord ono jebem li ga, iritantan sam samo

15. to gde ko ide nije moje i tvoje

16. Bombi meni ne smeta da se zajebavas sa ateistima boli me kurac bas, sto se mene tice sve je za zajebanciju

17. sto se mene tice sve je za zajebanciju

+1000000 na ovo, sloboda govora najuzvišeniji ideal i civilizacijska tekovina ljudskog roda

18. ateisti gori vernici od vernika. jedu govna kako su vernici zaostali itd, odu u selo kod rodbine sa nekim osecajem superiornosti dok prvi put ne zaglave kod doktora koji pogleda godine, pa kao aj da odradimo ovaj test za rak, nisam 100% siguran da nije, pa tako cekaju nekolko dana na rezultate i odjednom pocnu da im prolaze i religiozne misli :)

prodje to prvi put bez icega, al vremenom je samo gore, sto za tebe sto za ljude oko tebe, deca, matori roditelji, pa onda se busaj da si ateista i da su ostali zaostali picka ti materina, a ne da mi jedes govna sa 25 god na vrhuncu snage i ceo tvoj svet si ti, i onda imas taj tupavi osecaj kontrole koji mozes da imas samo tad.

moze i po njima fino da se popljune bombas. po svakom ko je cvrstog ubedjenja u nesto sto i nije bas tako cvrsto ovako moze da se popljune.

e, ja i dalje nisam doguran do toga da ispitam svoju veru u ateizam, ali naznake se jave ponekad kako to moze da bude, i zasto su ljudi takvi, "zatucani" "zaostali" i slicno.

19. Kakava vera u ateizam sta pricas ti lol

20. nije valjda da ne kapiras? vera da ces uvek moci da 100% prihvatis da stvari koje ti se desavaju, da su slucajne i besmislene.

znas kolko to postane vremenom teze?

tako da, ne smeta meni da neko ne veruje u boga i slicno, reko ti ne verujem ni ja. ali moment vernik=glup je naivan. neka vrsta verovanja da si bolji od drugih. jebem li ga.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.