Poremeceni antivakseri LOL

1. ja ću vas i ovakoj tužim

2. prilično su poremećeni

3. Nisu poremećeni, ja sam primio vakcinu i odmah imam potrebu da oblačim gaćice i brushalter i promenim nik u Valdemara.

4. Sreća da je ruska, inače do sad ni penisa ne bih imao.

5. Ja sam primio kinesku prekjuče, a juče sam išao u kineski restoran.
    Slučajnost?
    Nebihrekao.

6. Jer ukusno kuče botino?

7. Vlade Vladimirovič Limar!

8. Kučetina ispod sača ima da se grila

9. Nisu poremećeni, ja sam primio vakcinu i odmah imam potrebu da oblačim gaćice i brushalter i promenim nik u Valdemara.

To je zato sto vakcine menjaju pol,zar nisi video Triforsov krajnje relativan i realan link.

10. U depesi iz Wehrmachta pise da mi stize medicinska oprema i osoblje, gorivo, pesadijsko naoruzanje, municija, konzervirana hrana, jedna limenka Pepsija i dve kesice suncokreta

11. Zasto samo poremeceni antivakserski daunovci postuju ovde,gde su normalni likovi poput celta.

12. Nisu poremećeni, ja sam primio vakcinu i odmah imam potrebu da oblačim gaćice i brushalter i promenim nik u Valdemara.

V A L S I N A B R
    A
    L
    S
    I
    N
    A
    B
    R

STANBILAR

13. ja od kad sam primio vakcinu nikad se bolje nisam osecao.

Ok, zajebite ono prethodno

Jer

↑↑↑
    Novi letnji hit

Je ovo

14. Sushtikchi da nije primio terapiju ne bi znao da hivot ima smisao. KONJ

15. Poremeceni antivakseri LOL

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.