Prijava

Ovde rušimo mitomaniju vezanu za valjevsku prevaru.

Rekorder po broju izgubljenih lopti na jedno meču evropskog prvenstva- 12. (srbija-rusija, cetvrtfinale 2011)

Air ball na F4 protiv Paće koji je (ne)srećno uhvatio čildres.

Jedna jedina osvojena evroliga sa godinama najjacim timom CSKA (A i te godine je titulu doneo gospodin Nando De Kolo)

Više puta izdao repku neposredno pred veliko takmičenje.

Popušio u NBA, gde su ga procitali za mesec dana. Upropastio veliki Virtus.

Zar zbog jedne utakmice u polufinalu sa Slovenijom da ovu prevaru kujemo u zvezde.

Lista plejeva naše repke boljih od njega od 1995 na ovamo: Djordjevic, Obradovic, Lukovski, Avdalović, Pefi Marković, Micić

Trica špancima > sve ovo.

Side note: ko li smišlja nadimke našim košarkašima jebeno oću oči sebi da iskopam kad pročitam Б О Д И Б О Н Д, П Е Ф И i druga besmislena cringe-inducing sranja.

Trica špancima, a to što su nas posle te trice pobedili 10 puta zaredom ko govna, to nista

naprednma govnara

to je sve što treba reći

Sa njim nijednom nismo pobedili neku veliku reprezentaciju, uvek nam je žreb bio naklonjen, kod ona tri srebra. Litvanija 2015 direktan krivac za poraz. U oba susreta protiv Team USA nevidljiv. U polufinalu 2014 kad smo tukli Francuze nevidljiv- Bjelica i Krstić rešavali. Protiv Turske u polufinalu 2010 nevidljiv.

A tek mu je klupska karijera puna choke momenata. Svaka malo disciplinovanija odbrana ga je svodila na nivo globtrotera za siromašne. Napravi on neko ludo dodavanje, ali koje ničemu ne doprinese rezultatu

Jednostavno, ne bi mi bio ni na top 100 listi najboljih evropskih košarkaša svih vremena. Možda bi se na mišiće ugurao u top 200

Kao sto je, kao sto je iskrenu, iskrenu osobu najlakse, najlakse pobediti lazima, tako i one najbolje medju, medju nama, uvek nastoje da pobede oni najgori

Pusi, pusi mi, pusi mi kurac

Tea možeš da posmatraš kroz 2 perioda: period pre nego da mu Sale objasni neke stvari, i period nakon toga.
U prvom periodu, dečko nesumnjivih košarkaških kvaliteta, imao je taj kobni trenutak u glavi koji je znao da dodje i više puta u toku jednog meča. Nešto kao onaj Monk u Mean machine.
U drugom periodu, Sale mu je očigledno ispričao nešto iz svog života (možda onu epizodu kad je punio Partizan sa Barsom) ili mu je jednostavno dao neke indijanske droge, i odjednom je onih trenutaka bilo sve manje i manje, i kvalitet je dolazio do izražaja sve više.
Da se razumemo, i dalje imam strah kad on ima loptu da li će da šibne sudiju loptom u glavu ili će lopta nekim čudnim putevima da se dočepa koša, ali mnogo manje nego na početku njeove karijere.
Jedno je sigurno, dečko igra koliko mu se igra. Ako ima motiv, nema boljeg pleja u Evropi od njega. Kad on uživa na terenu, uživanje je i gledati ga.
E sad, to što ga generalno u većini slučajeva boli tuki, to nema veze s njegovim umećem.
Američka epizoda je tužan primer kako lenjog čoveka pojede funkcionalni sistem. Da je više radio na sebi, ne bi se toliko povredjivao, ali mislio je da može da prodje kao Divac, a prošao je kao Pasalj.

Naidjoh sinoć na meč Virtusa.. ne znam da li je lepše bilo gledati kako Teo baca one lopte ili kako ih Belineli hvata i meće u koš.

Ti i teo na kurac mi seo opaaaaaa

Cirkuzant koji unistava svaku ekipu

Najveci uspeh:
decko Anastasije Raznatovic na 17 dana

Jebo i Sofiju Rajović kad je bila na vrhuncu popularnosti, lepo od njega. A ni ova kobila koju sad kreše nije loša. Sve u svemu pobednik u životu, iako odbranu ne ume da odigra ni za kriv kurac.

Respekt sto se toga tice neas ti tu sta

Милоша сам оследњи ут видео ре ар месеци у Београду кад сам био оследњи ут. Ноге на столу, томус у устима, бол у енису. И у то треба да се кунем. Далеко било.

P p П п

EVO TI OVDE ODAVDE KOPIRAJ I PEJSTUJ USTA TI SE POKENJAM IMA I LATINICA I ĆIRILICA POŠTO VIDIM DA SI TIP LIKA KOJI PIŠE ĆIRILICOM