Prijava

sve se to desavalo iz ugla tinejzera koji prica danas kako je to izgledalo 19 godisnjaku, a svi znamo da sa 19-20 godina si glup ko kurac generalno i nije ti bas verovati secanju da je bas stvarno bilo tako

desilo mi se jednom, i to baš ono klasično 'ja bih da ostanemo samo drugari". naravno nije cura kriva, ne sviđam joj se i jbg, ali zaista je zadnje što sam želio da ostanemo drugari. priča doživljava epilog kada me sreta prošle godine nakon što se tri godine ni sreli nismo, počinje da me muva i traži mi novi broj.. ništa mi slađe nije bilo nego da joj kažem da sam zauzet

Ne jebe lijep nego upor- MA PUŠI KURAC KO GOD JE TO REKAO. Jebe lijep. Džaba trud kad izgledaš ko štakor koji je počeo da ćelavi sa 25

Jedino što ostaje nama štakorima su otpaci. Neki kapitalac sa 150 kila koji će te odrat ko vola u kupusu, i to tokom predigre a za ostalo da i ne kažem.

Od birača nema jeb- A PUŠI I TI KURAC.

Beta Štakor out

Potpis. A čak i kad bi nas usralo da jebemo nešto i mi štakori, meni bi nekako bilo žao te ribe koja bi se spustila toliko nisko, naravno pod uslovom da nije plaćena kurva. Znači bukvalno ja sebe ne bi jebo, šta sad treba teram neku ribu da sebe pusti kroz tu torturu, zajebi ti to, imam desanku imam internet zadovoljiću te nagone na taj način.

Drugari nemojte tako crno o sebi, kad sam se ja oženio, svako će

Pobedite ovo jebem vas usta

2013. me zove koleginica sa faksa da dođem kod nje u stan da cugamo (oboje smo tada voljeli piti). Prva godina, drugi semestar. Družili smo se oboje sa još jednim likom, s kojim sam ja dobar dan danas. I odem ja kod nje u stan, kupim prije toga dvije flaše dvolitre Nektara i još njega pozovem da dođemo da cugamo kod nje. Da, toliko sam mutav i naivan bio + opsjednut alkoholom. I on je došao u stan, ona se frapirala malo. Čovjek vidio koliko je sati. Popio čašu piva i otišao. Onda sam ja shvatio o čemu se radi (kada je nju na telefon zvao momak, a ona mu rekla da je sama u stanu i da uči). Treba poslije toga sjela kraj mene, ja skupio muda i jebali smo se. Nije frendzone, ali pokazuje koliko sam bio mutav i neiskusan. Taj drugar me poslije dugo zajebavao kako sam idiot (nije pogriješio).

2014. kum i ja imamo studijsku posjetu Pragu. Organizator je ovaj lik iz prvog pasusa. Stavi nas u apartman (docimeri, zajedničko kupatilo) sa još dvije trebe, neke buržujke. Jedna je top pička (sa sobom je ponijela fotoram sa slikom momka i stavila na noćni stočić). Ovaj kolega kumu i meni to sredio da jebemo. Međutim, trebe su bile mnogo bogate, kupile neke skupe žeste i cigara u Pragu. Pozvale nas u sobu. Ovaj moj nesrećnik i ja došli i sve im popili i popušili. I otišli spavati. Sljedeće veče ovu trebu što je ponijela sliku momka jebao jedan lik iz grupe koja je išla sa nama. Ovaj kolega je kumu i meni pomjerao guzove danima poslije toga. Dva mutava nesrećnika.

Drugara sa faksa druga koleginica zvala da joj pomogne kod nje u stanu da uči Rimsko pravo (jer je on već bio položio). Lik joj rekao "ma možeš ti to sama, stisni malo". Tek se poslije par godina presabrao i vidio šta je uradio.

nista od ovoga nije ni prici onom sto je napisao apofis. pri cemu i ono sto je napisao verovatno moze drugacije da se tumaci, sto i rekoh.

to sto ti pricas, svako od nas je imao nesto slicno kad je bio klinac, jer je stvar odrastanja, nista posebno. gomilu tih situacija sam i zaboravio vremenom.

konkretnu frendzonu nije niko ovde opisao, sto je i normalno, jer donekle i ne postoji sad kad pogledam unazad. ne postoji jer te zene ne stavljaju u to, nego ti sam mislis u svom neiskustvu da su ti tako najvece sanse da jebes nesto, sto nisu, i neces da jebes, al sta znas kad si glup.

Thazz ova tvoja priča je patišpanj.

Apova priča je film Larsa von Trira.

nista od ovoga nije ni prici onom sto je napisao apofis.

Thazz ova tvoja priča je patišpanj. Apova priča je film Larsa von Trira.

Ne smije se čovjek više ni požaliti, bez da ga jebu ko sansku kozu.

A šta kao 'žališ se' kad si na kraju jebo, jebote od ovih chadova ne može incel da oplakuje svoju sudbu jadnu, nije vam dovoljno što jebete sad još hoćete da izgleda kao da ne jebete iz nekog bolesnog razloga REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

>Chad
Brate, nisam jebao jer sam frajer jer sam se curi svidio iz nekog razloga, što joj je momak bio daleko, a ja sam bio tu, a njoj se jako prijebalo.
Accidental fuck je zajebana stvar ako je zbog eksternih stvari (izgled, keš, moć), jer ako ih protekom vremena ne budeš imao, poslije nećeš imati na koju foru da jebeš.

kad bi imao memoriju dobru da prodjes objektivno kroz situacije kroz koje si proso, video bi da si propustio gomilu jebanja zato sto nisi znao da moze. i to te ne cini posebnim, nego je uobicajeno iskustvo.
vazi i za ostalo. desava ti se i danas. sto za jebanje sto za ostale stvari koje su ti bitne.

Ja sam propustio jedno 5 fiks jebanja, ali ovo je tema o frendzoni.

Shmoklja, jeste li vi vukcel?

Zato treba biti sujetan, i kad vidis da riba nece onda je najgore pljuvati svima gde god stignes, a njoj govoriti "ma kakvi lupaju, boli me bas kurac da pricam o tebi...debela"

A ima gora stvar od frendzone, to je kad namazana igračica da pičku a mnogo te radi, pa je daje na malo po malo, u fazonu kad je na mene red. U frendzoni i dalje nisi siguran šta je to i lako može da se desi posle jebanja da budeš u fazonu "nije to to", jer ćeš znati dal te riba radi tek nakon što svršiš i tih nekoliko minuta si seksualan ko Majka Tereza. Ako ti je riba prijatna i bio bi s njom tih nekoliko minuta posle jebanja, onda ima smisla primiti se, iako je i to muka, al racionalnija od frendzone. U suštini, budi direktan, reci šta želiš u zavisnosti od preferiranog diskursa - sviđaš mi se/radiš me/jebo bih te, možeš da pokušavaš neko vreme, ali ako dobiješ ne, jedeš se nekoliko dana i nastaviš dalje. Jebiga, takva je podela.

https://youtu.be/Rw4x8Hxg__w

Jbg, mali signali. Ako ih nema, batališ :(

Ma kakva frendzona.