You can beat the oldies

1. To su zvuci 2010. pa na dalje a ne ova sranja za koje niko ziv nije cuo.

2. To,Che Vu,pravi duh 2010ih.

3. eo sad sam prvi put kliknuo na ovog post meloneta a u opticaju je čovek već par godina ono milijarde pregleda vidim, znači ponovo još jedno milijardito govno u moru govana i nikad više ne želim da pustim to koji kurac zvuči ko rasta za inostrano tržište

4. ovo je nnpr 7klase iznad jebenog post melontea

https://www.youtube.com/watch?v=V_SlkTYHKTI

kad smo već kod world wide muzike

5. mada ja sam muzički ograničen ko terasa

6. Ma pišam po tom post malonu i celom tom trendu mumble rap-a, jebeni trogloditi misle da ako govore reči pesama kao da su urokani i mamurni onda to zvuči više kul ili jebem li ga već šta. Downward spiral.

7. Ovaj post malone zaista teška kurcina

8. tetovirane face su teška kurčina

9. I ono sto je Bohor okacio isto pravi duh 2010ih.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.