Gej parovi i usvajanje

1. Majka tvoja irelevante svinjama kožicu šeta

2. Tvoja majka je duševna kurva jer te je bezdušno ostavila da bi se bavila sobom.

3. Tvoja majka misli da je kožica od svinje dete ili pašče, pa je povazdan šeta

4. tvoja majka je dusevna kurva
    next stop tema pamet i lepota (2 u 1): nikolija najharizmaticnija s x faktorom prelepa zena s intuicijom senzibilitetom gratis trista iljadu linkova zivciram vas sve kako sam edzi

5. kamenom:
    Tvoja majka misli da ti ne treba da postojiš.
    Uzjaši na samog sebe i nestani.

6. mesni i kameni imaju majke koje su cirkuske atrakcije za njihove neprijatelje.

7. Potomče šetača svinjske kožice, genetika je egzaktna znanost

8. mesni i kameni su edipovci sa negativnim iskustvima.

9. mesni i kameni su edipovci sa negativnim iskustvima.

Ovo je lvl respect bez kenjaze

10. Pa da.
    Mesni i kameni su svojim majkama skratili živote kad su se rodili, a sad te majke jedva preživljavaju njima u inat.

11. Ko si sad pa ti?
    Tvoj kurac možeš da ponudiš ženi koja ne želi da ima decu jer vidi šta je tvoja majka rodila.

12. Nije bitno ko sam, svi ti jebemo majku i onako, mrs sa sajta

13. Mi ti jebemo majku a ona svinjama rukicama drka

14. Mujo:
    Ti si dupli nalog nekoga ko ne zaslužuje ni dvostruka ličnost da bude jer ne može da podnese ni ovu jednu sa kojom mora da se muči.
    Dosadan si.
    Kameni:
    Imaš problem sa kojim ne moraš da živiš ako... znaš i sam.

15. Tvoja majka česnicu mesi sa istim rukama s kojima svinjama drka

16. Sve je to u redu, al i dalje ti jebemo majku i svejedno mrs sa sajta, u usta te jebem autisticna

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.