Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Svađa sa vama dođe kao terapija besmislom od koje vi nemate ništa.
Irelevant 55% vs mesni mod ekipa 45%
Ovaj put predvidjam modovanje u prazno.
Molim autora Totally Irrelevant da mi se obrati u PVT ukoliko želi neku temu da otključam a ne da kuka po Forumu. Ban trojici netatatiraca, mnogo su kiseli.
Hahahhahaha kameni dobio 5 dana ahaahahhaha
јбт ладно ова тројица добише бан
па ова тотали се бави глупостима и ставља линкове које нико ни не гледа плус некропостује
Nekropost odavno nije prekrsaj na sajtu koji posećuje 30ak ljudi dnevno. A linkove ne moraš da gledaš, pusti čoveka da postuje, ne siluje te pod tušem.
Ok je svremena na vreme ovakve intervencije cisto zbog psihologije svemira.
Podrska profu
Profe, razmisliću pa ću ti poslati poruku.
Dosta tema ima, ne mogu brzo da odlučim koja je trenutno najadekvatnija za otključavanje.
Što se tiče ovih likova, lepo je što su banovani, ali oni i tako samo reklamiraju svoje psihičke probleme jer misle da je problem u rešavanju, a ne u problemu.
Al dje i mali mujo medj turke, ne ide lolololololol
Objektivo stanje sajta je takvo da je potreban i odredjen vid anarhije, u tom smislu full podrska za mesnog, kamenog muju i andergraund mod ekipu.
Jbg, doslo vreme da za svaki random spam/poluspam svima pune ruke pravde.
Nepravda je zajebana stvar posebno ako su ti dela pravedna, ali ta cena ne moze da se plati
Kakav jebeni imbecil
Hajde da oživimo sajt. Imam plan.
profe jesi ti normalan? ovaj irelevant spemuje sajt danima, bukvalno spemuje na botovski nacin ne nesto kao trol, i ti banujes ovu trojicu umesto njega.
ozbiljno, jel ti nesto nije dobro?
sobzirom da ga u zadnjih mesec dana vukajlija algoritam banovao za spam 5x, a ti si ili ocoraveo ili poludeo, trenutno 3 linije koda na serveru (ne zajebavam se, toliko je za ovaj auto ban) rade bolje moderatoriski posao od tebe.
ljudi se cimaju zamenice ih vestacka inteligencija.
A od tih 30tak ljudi 29 mu kaze da smara i da spamuje. Nije problem nekroposT ali nekroposTOVI kojima izbacuje iz aktivnih svaku iole normalnu temu a ozivljava debilane poput goca trzan i slobodan milosevic parazit ili stereotip.
Da li stvarno mislis da je normalno da na jednoj strani ovaj debilko ima 7 postova za redom, ok oziveo si staru temu, napisao si sta si imao ali vidis da nikog nije briga, ali ne drzacu gocu trzan u aktivnim jer sam prezanimljiv trol.
Nisu oni kiseli nego si ti sujetan jer si iskoristio priliku da ih banujes jer su te mesecima napusavali brao ti ga.
Келт и Скаузер су потпуно у праву нема грешке
Ma debilčine vojvođanske se urotile i prosipaju taj svoj h-umor i žalosne pokušaje trolovanja ovde. Kakva neopisiva imbecilnost.
Prof je u stvari nebitni i namerno troluje jebe ne pokriva, nemam drugo objašnjenje.
Nebitni spava na sajtu, kači neke nasumične gluposti i pokušava da troluje nekoga a troluje sam sebe. Ja se samo nadam da se bavi još nečim u životu sem bitisanja ovde, ako mu je "trolovanje" na vukajliji jedina aktivnost u životu to je onda poražavajuće.
Preglupiranje profa, kapiram da su dospele kamate na onaj puši ga profe hajp, nema drugog objašnjenja za ovo orgijanje
Da, i drugi su mi skrenuli paznju na spem Irelevantnog, biće rešeno.