Toma

1. hahaha oce da zaplase a mogu samo da ga duvaju.taj je valjda uhapsen zato sto je delio javno preko fb i inst,

2. Da li si me šerovalaaa ženo jedinaaa

3. Nisam vido film niti planiram u skorije vreme jer me ne lozi ta prica kafane picke materine al kako neko moze nazvati film TOMA i biti ozbiljan
    Ok ime al za pekaru

4. + kasting, svi glumci pregadni BENCINA jbt koji je on kurac, golman montevidea usiljen antipatican i maric nadobudni mentol

5. Cim film il serija sadrzi u sebi Golmana Montevidea, to nije dobro.

6. hehe srbi i kafana

7. e usta vam se poserem

8. Da li si me šerovalaaa ženo jedinaaa

hahah

9. Celte pa sam Zap je napisao top 5 saTomom
    Aminovao sam 4 jer je istina i dodao 3, 4
    Sa tim ispada iz top 5 ne treba nista vise
    Pisem jedan poduži post sa 29 popularniji
    Prove Kvaka pa 10 mesta prazno pa Toma

10. Kakav kvaka daj nemojmo... Nemojmo ozbiljnih lica govoriti da prosecan srbin pre prepozna kvaku no toma. Tomo je prepoznatljiviji, a je li kvalitetniji, pitanje je ukusa

11. Brate ko slusa tu vrstu muzike kvaku stavlja do Šabana odma rame uz rame bez zajebancije

12. A ukusi su različiti reče mačka i pojede svoje govno XD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.