Prijava

Pa ima sisa kod Žike i kod Zone.

Mogu 29 pevača popularnijih da nabrojim

Toma je na levelu Slavka Banjca i Marinka Rokvić

aj nabroji. nije da me boli kurac za tomu, al me zanima koji su.

Pa jebem li ga, nekako mislim da su top 5 narodnjaka zadnjih 30-40 godina: toma, šapke, šmrkas, ceca i dragana mirkovic. Po popularnosti, prepoznatljivosti.

Malo me sramota vremena potrebnog da povežem da je šapke == Šaban Šaulić
Toma mi je uvek bio predepresivan, Toma nije nešto što pevušiš ili odvrneš na svadbi, nego je za vinjak i nagoreli stolnjak. Idealan pik za udar na srca emo-SFRJ nostalgičara + izabran glumac koji je poznat mlađima. Dobar biznis plan.
Toma

A Mogu 29 pevača popularnijih da nabrojim

hahaha koji hipsteraj

ovo je isti kurac kad normie kaže nekoj metalici "pa da, sviđa mi se Metalika" i onda on kreće u odgovor "brate, oni su ti kurac, jesi čuo nekad za ... moraš da poslušaš ..."

Biće Milena Radulović sa 3 sise.

Celte a Sinan a Brena a tipa jedan Cune Gojković

A uvek neugodni popularniji samodTome Džej

Ajde nemoj da se zajebavamo

Film o Cunetu Gojkovicu? Sta, zavrsi svirku i ode kuci da spava? Trezan pritom.

Jebena kafu mi draga ispeci će da nadživi sve Tomine pjesme a da ne kažem sina majci iz naručja pogotovo kad zaratimo sa Bosnom opet

Celte a Sinan a Brena a tipa jedan Cune Gojković

A uvek neugodni popularniji samodTome Džej

to je 4. treba jos 25

o ceci bi bilo najbolje da se snimi film.fiksa se u nekim ciganmalama,dotacinje dno arkanova cvrsta ruka je vadi iz toga, postaje gospodja mafijasica, narucuje ubistva

Dragan Stojković, Bisera, Usnija Redžepova, Olivera Katarina :) Nisu možda popularniji, nisu baš ni narodnjaci ali su bolji pevači kudikamo. Vasilija Radojčić takodje.

Pitam se koliko mi je ćale propio i projebao kuća uz Tominu muziku, u ta srećna vremena. A i desetine hiljada drugih ljudi. Postoji jedna fenomenalna scena u Domu za vešanje kada Ciga viče "Stanite muzika, vi svirate zlo". Tomu volimo upravo iz razloga jer je, pre svega, jednostavan, iskren i lišen svega suvišnog. Idem u kafanu da pijem i da zaboravim, ili da se setim, mladost, što znači najbolje - prošlo je, voleo sam je al nije nam se dalo, no volim je svejedno, svet je grub, život težak, i odbijam da trpim sranja jer svejedno ćemo svi pre ili kasnije poumirati. Dobrota, iskrenost, pesma, duša...Opstaju i ostaju, sve se drugo kvari i propada. Taj neki rad na koji često nismo imuni, jer smo po prirodi strastveni, srčani, iracionalni fatalisti.