Toma

1. Pa ima sisa kod Žike i kod Zone.

2. Mogu 29 pevača popularnijih da nabrojim

3. Toma je na levelu Slavka Banjca i Marinka Rokvić

4. aj nabroji. nije da me boli kurac za tomu, al me zanima koji su.

5. Pa jebem li ga, nekako mislim da su top 5 narodnjaka zadnjih 30-40 godina: toma, šapke, šmrkas, ceca i dragana mirkovic. Po popularnosti, prepoznatljivosti.

6. Malo me sramota vremena potrebnog da povežem da je šapke == Šaban Šaulić
    Toma mi je uvek bio predepresivan, Toma nije nešto što pevušiš ili odvrneš na svadbi, nego je za vinjak i nagoreli stolnjak. Idealan pik za udar na srca emo-SFRJ nostalgičara + izabran glumac koji je poznat mlađima. Dobar biznis plan.
    Toma

7. A Mogu 29 pevača popularnijih da nabrojim

hahaha koji hipsteraj

ovo je isti kurac kad normie kaže nekoj metalici "pa da, sviđa mi se Metalika" i onda on kreće u odgovor "brate, oni su ti kurac, jesi čuo nekad za ... moraš da poslušaš ..."

8. Biće Milena Radulović sa 3 sise.

9. Celte a Sinan a Brena a tipa jedan Cune Gojković

10. A uvek neugodni popularniji samodTome Džej

11. Ajde nemoj da se zajebavamo

12. Film o Cunetu Gojkovicu? Sta, zavrsi svirku i ode kuci da spava? Trezan pritom.

13. Jebena kafu mi draga ispeci će da nadživi sve Tomine pjesme a da ne kažem sina majci iz naručja pogotovo kad zaratimo sa Bosnom opet

14. Celte a Sinan a Brena a tipa jedan Cune Gojković

A uvek neugodni popularniji samodTome Džej

to je 4. treba jos 25

15. o ceci bi bilo najbolje da se snimi film.fiksa se u nekim ciganmalama,dotacinje dno arkanova cvrsta ruka je vadi iz toga, postaje gospodja mafijasica, narucuje ubistva

16. Dragan Stojković, Bisera, Usnija Redžepova, Olivera Katarina :) Nisu možda popularniji, nisu baš ni narodnjaci ali su bolji pevači kudikamo. Vasilija Radojčić takodje.

17. Pitam se koliko mi je ćale propio i projebao kuća uz Tominu muziku, u ta srećna vremena. A i desetine hiljada drugih ljudi. Postoji jedna fenomenalna scena u Domu za vešanje kada Ciga viče "Stanite muzika, vi svirate zlo". Tomu volimo upravo iz razloga jer je, pre svega, jednostavan, iskren i lišen svega suvišnog. Idem u kafanu da pijem i da zaboravim, ili da se setim, mladost, što znači najbolje - prošlo je, voleo sam je al nije nam se dalo, no volim je svejedno, svet je grub, život težak, i odbijam da trpim sranja jer svejedno ćemo svi pre ili kasnije poumirati. Dobrota, iskrenost, pesma, duša...Opstaju i ostaju, sve se drugo kvari i propada. Taj neki rad na koji često nismo imuni, jer smo po prirodi strastveni, srčani, iracionalni fatalisti.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.