Kmet si, u familiji si imao slobodne ali si klasična deevolucija. Ratrogradna ličnost. Razumljiv nikom, šizik, samoljubljiv, pred... da se ne smaram dalje
Znas onaj kadar, kamera me snima sa ledja, ja okrecem glavu levo desno otkopcavajuci slic, dok ti provirujes kroz drvena vrata poljskog klozeta i prsticem me onako dozivas dodji ovamo dodji ovamo
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja sam pravio pizdarije u svojoj crnoj koznoj jakni uvek za svoj gros mada je bilo i koprodukcija po unapred smisljenom scenariju.
Zalbu na sve to sam uputio jedino tvojoj majci kad mi je jednom pijana lose popusila
ti stratimire trebaš gazdu i nemoj tu da se čudiš.
Najveći broj ljudi traži šefa, da spoznaju sebe da saznaju ko su.
Kada to otkriju postanu srećni.
Ti si za gazdu, gazda je za tebe i to je 95% situacija nije blam.
Punk's not dead
Kmet si, u familiji si imao slobodne ali si klasična deevolucija. Ratrogradna ličnost. Razumljiv nikom, šizik, samoljubljiv, pred... da se ne smaram dalje
GAZDU
Pa gledaj. Mogu sad ono kao tvoj gazda Seselj ispala da vam zaredjam po majkama nadalje, a mogu ovako i tebi licno da ponudim da mi diskretno popusis
G
A
Y
D
U
Bolestan si jebi me
Znas onaj kadar, kamera me snima sa ledja, ja okrecem glavu levo desno otkopcavajuci slic, dok ti provirujes kroz drvena vrata poljskog klozeta i prsticem me onako dozivas dodji ovamo dodji ovamo
u kojoj ti agoniji živiš mati mila
ti si ono Eruov isprdak lololololo
Francesco Millamatti, defanzivac te slavne godine Intera iz Milana
Mati mila, mati mila,
Srecna i zdrava nama bila
Tebi kada ovo stane, na sajtu, kada svi stanu, ti nećeš znati gde. Nećeš znati šta. Ti to živiš.
Već sam imao bolesne drugare, znam koliko je sati.
Ovo je samo sajt ali ti se boriš.
To sam ja, ja radim to. To radim ja
Slaćemo ti neke pare udružićemo se ipak smo svi sa istog sajta.
Ilok, place to be
Ti ćeš raditi to, to si ti, to je real kletva.
dao sam ti sveeeeeeeeeee
sve si mi dalaaaaaaaaaaa
na kraju si samo gatara baba
B A B A
A
B
A