Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Svet skroz poludeo za ovom serijom. Jel gleda neko? O čemu se radi jel može neko da me uputi?
ne
gook slope chink zipperhead mejnstrim govno miss me with that gay shit
Igre Lignji
Ejduse, kurac mi digni
dignji*
pa poenta cele serije je da nesmes nikom da verujes.ja sam to tako shvatio.ali dobro, boze moj..
poenta cele serije: https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/176/722/d71.jpg
eto, neko je vec to slikovito objasnio
Oruzje za masovnu manipulaciju
Izaslo mi je na yutjub sorc kako prave karamelizovsn secer svi moraju da prave tako ce sutra da skacu pod voz sve kao na tiktoku isti su centri moci
Preporucujem svima da ne gledaju ko hoce zivu glavu da izvuce
Igre Dagnji
Hoćete li gnje?
Ko, ja gnje?
Da, gnje.
Ima lepu paletu boja serija. Kad sam bio na razmeni studenata u Busanu pre 10-ak godina, jeo sam dalgone, slatkis iz serije. Obicna zagoretka što bi rekli nasi seljaci.
E jebote ja sam bio u Busanu 2011.
Možda smo se sreli.
A izmedju Seula i Busana sam bio u nekom gradu mislim Guangdju da se zove, elem hotel se zvao Gus Hijdink i imao njegovu statuu ispred, nisam znao šta da pritisnem na klimi sve bilo na Korejanskom, skuvao sam se kao žaba.
Dobra serija
Loša serija. Nisam gledo btw
Ni ja
Za razliku od mene, koji sam gledao.
:nisam:
Moraš da budeš baš onaj naj sloj s dna kace da plaćaš netfliksu da ti servira dagnje iz Koreje stare 15 godina.
Baš žešći retardinjo mora da budeš.
Ja imam opasnu averziju prema netfliksu jos otkako sam pokusao da gledam orange is new black jer sam negde procitao da je zenska verzija oza.......
A realno ni jednu dobru seriju u svojoj produkciji nemaju