Prijava

Алал курац за Тропико, пуштао сам музику из кеца на журкама колико је кидала, никада нису успели да надјебу тај први а тек у шестици опет има пар врхунских ствари

Hahhahh da dobra je, nikad nisam igrao, zvuči mi ko nešto što bi puštali u brejking bed kad god se spomene kartel.

"presidente, your people are starving, i suggest to build more farms"

:povecavas vojsku:

a u pozadini vesela latino muzikica

inace totalno nisam igrao tako, cepao sam kapitalizam na max, prvo razvoj industrije, onda turizam, dajem izbore cesto ko vucic, dam neku sicu narodu da se odobrovolji pa napravim izbore, ako se cini da je gusto namestim za svaki slucaj, ako ima nekih pojedinaca koji se bune, njih uklonim i vladao sam dok se ne zavrsi igra vremenski.

vojsku skoro da nisam ni imao, to sam provalio da je najveci rizik, posto mnogo moras da zapostavis narod da se ne okrene vojska protiv tebe, a onda se okrene narod, pa vojska bez obzira.

"demokratija" ftw. igrica realna, bitno samo da imas dovoljno u budzetu

Тропико је као Идиократија, од сатире је прешао у документарац, шестица има брдо сценарија који су толико слични Весић левел пиздаријама да нисам могао ни да се смејем, "президенте мислим да је савршена идеја да градимо жичару између два острва", шоу

Red Alert 2, pa svi ostali.

Kidao je soundtrack za prvi Armageddon, mada je to zapravo bio kompletan audio CD na kojem je bio tada poslednji album benda Fear Factory, ali bez vokala, pa nije ni čudo.

Postoje vrhunski soundtrack-ovi, ali da ih slušaš van konteksta igre. Ako govorimo o tome koliko je muzika legla uz temu igre, kod mene prednjače Mafia 1 i Mass Effect (sve tri).

mesni narezak
ako ćemo realno, oblivion jedini i valja od TES.

Šokiran sam, Oblivion predstavlja zaokret u propast TES igara (ne i finansijsku propast, doduše).

e ne znam, moram se jednog dana nakaniti da pređem morrowind do kraja, kako treba, ali ne mogu tes I i II, ne mogu matere mi.

a što se tiče RA2, odlična igra, kao i saundtrek, daleko bolja igra od RA3, a i jedna i druga imaju dobru muziku.

https://www.youtube.com/watch?v=qjdHU-DYQZo

Heroji troika, muzika za sve gradove, borbe

I ja sam igrao dosta RA2, RA3 nisam nikad ni instalirao ali najvise sam cepao RA2 Yuri's Revenge, ubacili su tu bili dosta nekih do jaja jedinica kojih nije bilo u vanila RA2

Al najvise od C&C sam igrao Generals Zero Hour

nekako mi draže misije iz originalnog RA2 nego iz Yuri's Revengeta, ali i to je dobro.

e ne znam, moram se jednog dana nakaniti da pređem morrowind do kraja, kako treba, ali ne mogu tes I i II, ne mogu matere mi.

Za TES 1 i 2 kapiram, ipak je to potpuno drugačija mehanika igranja. Za Morrowind postoje modovi koji su obavezni, nakon njih izgleda bolje nego Oblivion i spremi se da potrošiš u startu 3-4 sata na igranje i dosta da čitaš. Mora se izgurati taj početak privikavanja na zastareli dizajn, a posle toga nećeš moći prestati. Najimerzivnija igra ikad.

https://www.youtube.com/watch?v=OBaKjp1NC9o Nikad više embiej s ovako jebačkim saundtrekom

al ako cemo vec da se razbacujemo periodom sankcija:
https://www.youtube.com/watch?v=4ojLNpRP1-Y

Alo, member-berries, olabite malo nostalgiju.

nema sta nostalgija, EA sports tad davao pare za saundtrekove