Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sad ozb nadam se da ce Frenkiju biti bolje.Mislim da hoce.
Ma u nekoj sam telegram grupi koju je napravio jos pre godinu i po dana fazon, al nisam ni ulazio, jer su mnogo spamovali i udjem skoro da vidim ima li necega, s obzirom da sam znao da je frenki admin, kad ono lik promenio 3 profilne za redom i to ono od zla oca i jos gore majke. I onda poslusam glasovne poruke sto je kacio juce, lik je definitivno prso ili ja toliko nisam u toku da nista ne razumem hahahha
Otkljucan mu je profil na instagramu, pa provjerite ako vas zanima gdje je i sta radi
Pomažem sebi, nevukajlijašici, da se ne ubijem ...