Treba sačuvati te pare i ostati na slobodi Zapato. Misliš da žvalavi ne bi sjašio s vlastitipa 2017. i otišao da troši poarano tamo negde po Bahamima i Bora Bori? Ne može, mora odradi posao do kraja, ima da sedi ovde sa nama, ustaje ujutro u pola 6, guta šaku lekova i po ceo dan gleda Sarape, Mariće, Vučićeviće, Martinoviće, Brnabiće i ostale ljudske nakarade kojih se gnuša.
Žvala je najtragikomičnija pojava, tolika lova, a umesto da se zajebava i živi on čovek mora da sedi u ovoj vukojebini, još ga prcaju na svakom koraku. Prodao i dušu i bulju i obraz, a ništa ne može sa tim parama. Jebo milijardu u Panami ako moraš po čitav dan da se guziš po onom beogradskom otrovu i bezumlju. On je čovek u fazonu - ako sam ja nesrećan, pa jebaću vam mamu ima i vi da budete nesrećni zajedno sa mnom, da ste me glasali kada sam bio radikal do ovoga ne bi došlo, vi ste krivi za sve :)
Ja bih npr, da sam političar, kao jednu od svojih glavnih ideja, furao anti-migrantsku politiku, kao nešto u šta čvrsto verujem i kao cilj koji je nama, kao naciji vijabilan i ostvariv.
antimigrantska politika + antivacc politika + ova tipicna spoljnopoliticka mantra "idemo u evropu, ali ocemo dobre odnose sa rusijom i kinom i ne damo kosovo" + ekoloska politika dobitna kombinacija, pogotovo ako si lik koji uziva poverenje dobrog dela javnosti, kao nestor
da sam nestor, samo bih ponavljao ova 4 i ocistio bih vucica na predsednickim izborima la-ga-no
samo je problem ovo sto je melkor reko - sta kad dodjes na vlast
i samo je problem sto je nestor vucicev covek lolo
Ajde da se ne zajebavamo, legitimno i pošteno nema teorije da se dozvoli da dodje na vlast neko ko je protiv interesa krupnog posebno inostranog kapitala.
Kada bi se tako nešto desilo izazvao bi se gradjanski rat.
Kome je u interesu da narod ima vlast i moć i da to pusti kao utopiju. Jedino krvoproliće je opcija.
Može kao Cipras u Grčkoj, kao nećemo vraćati pare nemcimo posle nikom ništa. Zap zna lololo
Nestor se usrao od para
To je nebitno.
Bitan je način kako se do istih dolazi jbg.
Ako umeš svaka čast, ako si sisa jebeš pare.
Treba sačuvati te pare i ostati na slobodi Zapato. Misliš da žvalavi ne bi sjašio s vlastitipa 2017. i otišao da troši poarano tamo negde po Bahamima i Bora Bori? Ne može, mora odradi posao do kraja, ima da sedi ovde sa nama, ustaje ujutro u pola 6, guta šaku lekova i po ceo dan gleda Sarape, Mariće, Vučićeviće, Martinoviće, Brnabiće i ostale ljudske nakarade kojih se gnuša.
Kao i Kon, otišao u penziji al nema kraja, mora i dalje da jede govna a vidi se da je smoren do jaja.
Ne može u zasluženu penziju, kakav majndfak
Žvala je najtragikomičnija pojava, tolika lova, a umesto da se zajebava i živi on čovek mora da sedi u ovoj vukojebini, još ga prcaju na svakom koraku. Prodao i dušu i bulju i obraz, a ništa ne može sa tim parama. Jebo milijardu u Panami ako moraš po čitav dan da se guziš po onom beogradskom otrovu i bezumlju. On je čovek u fazonu - ako sam ja nesrećan, pa jebaću vam mamu ima i vi da budete nesrećni zajedno sa mnom, da ste me glasali kada sam bio radikal do ovoga ne bi došlo, vi ste krivi za sve :)
Kon i Nestor, kviz. Nema drugog načina. Pitanja sastavlja Kisićka pola, pola ona nadri Velkovka, da bude pošteno.
Ne može u zasluženu penziju, kakav majndfak
jbg kad nije izgurao dovoljno vakcina 2009. i sad mora dopunski da odradjuje. Ko ga jebe.
Nauci da pises citat jebem te, 15 godine smrdis ovde
Jbt zape stvarno zasto popizdis posle 4 posta ajde molim te jbt nije nista licno
ajmo ljudi malo biti
Nauci da pises citat jebem te, 15 godine smrdis ovde
Dobro izvini.
"Nauci da pises citat jebem te, 15 godine smrdis ovde".
melkore, "citat" na pocetku citata, "tatic" na kraju, samo velikim slovima
jbt kako niste skontali da Melk ima u kuci samo staru tehnologiju i zato je nemoguće citiranje sa njegovih uredjaja starih verzija
Verovatno pise sa dajl apa
Brt zivci su mi tanji od tankog kurca punog govana, cudo ne ubijem nekog lololo
Tanak si i sa obrazovanjem i intelektualnim sposobnostima, to ti predstavlja veći problem u životu.
melkor oce da navuce zapa na kviz lolo
Gde zapa da navlači primarnog pisača pitanja za kviz na sajtu majko mila.
Melk, stopiraj se.
antimigrantska politika + antivacc politika + ova tipicna spoljnopoliticka mantra "idemo u evropu, ali ocemo dobre odnose sa rusijom i kinom i ne damo kosovo" + ekoloska politika dobitna kombinacija, pogotovo ako si lik koji uziva poverenje dobrog dela javnosti, kao nestor
da sam nestor, samo bih ponavljao ova 4 i ocistio bih vucica na predsednickim izborima la-ga-no
samo je problem ovo sto je melkor reko - sta kad dodjes na vlast
i samo je problem sto je nestor vucicev covek lolo
Nestor Sensini
Ajde da se ne zajebavamo, legitimno i pošteno nema teorije da se dozvoli da dodje na vlast neko ko je protiv interesa krupnog posebno inostranog kapitala.
Kada bi se tako nešto desilo izazvao bi se gradjanski rat.
Kome je u interesu da narod ima vlast i moć i da to pusti kao utopiju. Jedino krvoproliće je opcija.
Može kao Cipras u Grčkoj, kao nećemo vraćati pare nemcimo posle nikom ništa. Zap zna lololo
al vrh je kako mediji ovako satanizuju nestora a dole u koemntima vidis samo pozitivne komentare loooool