Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://i.imgur.com/QHy3Q10.jpg
Ja mislim da je nabacio čokolino, a vi?
Prava je govnjara.
Nozdrve mi skripe od samog pogleda
Kolike su sanse da na trzistu postoji takav kalup koji izbacuje ovakvu verodostojnost.
Guglali su mnogi, sve neki fejk oblici izlazili. Nema nigde da se kupi bas takav oblik sto ukazuje na samo jedno.
Pa sunce ti jebem kakav je to probavni sistem da toliku govneštinu proizvede, i kakva anusčina da ga tako na centar posere, sa 100% preciznošću?
Nešto tu meni smrdi.
Guglaj fake poo i pronadji makar nesto slicno a proslo je 7 god i teh 3d printera je puno dostupnija.
Jednostavno nema
Bilo sve na temi dzaba si otvaro
Svelo se na ili autenticni kalup koji je radio sam rasni ili na real shit. To su preostale opcije.
Treca varijanta je da je kenjao neko treci
Царо, сећаш ли се времена кад си аутору Змиа тепао Змијоговно лоло
Pa dokaži mi da čovek nije lupio strip kutljačom užeglog eurokrema.
Ne mora biti plastično, pitanje je, da li je pravo.
Hahaha, secam se Laki.
Zmiogovo i Carogovno ekipica
Govno nije pravo 1/1
To nije govno to se pas posro.
dva pedera u kadi jebiga
nije pravo govno jbt
ima samo jedna osoba na 'voj zemlji zelenoj koja nam može reči da li je bilo pravo ili nije, al haj ti nafataj tu osobu, nema je godinama.
https://kofer.info/guvance/
Ne zajebavajte, d ril govnurda
Jedino što unosi sumnju je brzina izvedbe. Samo je rekao "sad ću da se poserem na njega" i jako brzo smo imali priliku da vidimo tu umjetnost.