Ljubav

1. Bukv ne kapiram cudjenje

To sto je napisla vs nije trebala nista napise i postuje na zadatu temu

Ovo drugo misn impasibl za avg hotulku 21vek sveprisutne na instagramima

2. cenim da je htela da napise nesto na foru da u moru danasnjih sponzorusa postoje i zene koje cene pravu ljubav ili tako neko sranje, ali ne cita dovoljno knjige pa to ispadne ovako.

3. Sto puta sam se pitala šta li radim sa tobom, računam, mogla sam nekog biznismena da ulovim itd… Kad sve saberem i oduzmem - you are my love and my everything.
    Biznismeni neka pričekaju

4. tj: citaj knjige marija

5. I sad se postavi kao momak kome devojka/verenica čestita godišnjicu.

6. Cara je u pravu, ovo mu dodje kao rutina..

7. Aj se ne lazemo, i mi smo pomislili sta radi ova picka sa ovim likom. Jos pevaljka, za ocekivati je da juri nekog sponzora.

8. Nisam to pomislio.
    Bukv se sazalio na lika koliko ga jebe kurva jer je glup

9. Kurva ne kurva, taj gleda nocu u plafon i pita se kako je ova zavrsila sa njim.

Ne zato sto je bolja osoba od njega, nego sto ima atributa da privuce nekog finansijera a nasla mene mučenika.

Razvod mu tu i tamo proleti kroz tintaru, ali bude u fazonu cuti dobro je dok mi daje.

Ne vidim drugi razlog zasto bi ostao sa njom, bas perfidnu poruku mu je ovdje provukla, svjestan je on toga

10. Pliduu, isijavas pickopacenistvo smo lvl

Razlika je samo sto puno manje godina ne jebes vs smo

11. Moguce mada meni je najveci pickopacenik neko ko trpi ovo

A trpi jer misli da je bolja picka nego sto je on frajer sto iz mog “pickopacenickog” ugla i jeste tacno. Je li vrijedna toga? Nije.

E sad kako ti ovo opravdavaš ne znam, možda misliš da je on neka chadina koju boli kurac jer jebe još tri ovakve sa strane, ja nisam tog mišljenja

12. Ofc da je pickopacenik i svako opravdavanje vs pljuvanje je besmisleno. Lik je brskicmenjak. Vrv sustina i jeste sto bi jebo svako sa ulice pa on kapira da ima objekat. Kao kola fazon. Ok kvari mi se ovaj opel ali baco opel je to.

Normalan covek ne sme sebi dopusta ovakva sranja.

13. Saću zvučim ko oni u komentarima s b92 " a ko je ta jelena kostov" misim brt ne kenjaj da nikad nisi čuo za nju čak i da si ogrezo u čajkovskog i ravela, ali prvi put čujem i vidim ovu čku.
    Jebo bi

14. U sustini isto govorimo Caro ali si me iz nekog razloga odmah napusio kao “pickopacenik level šmo ne jebeš” mislim ne jebem nesto intenzivn ne cimam se al prekinem streak s vremena na vrijeme lol

15. Bukv si isao sa spikom kako ona ne znam sta moze jelte lik radi u trafici ona holivud star.

Seljancura doslovno

16. Mora da je moja definicija pičkopaćenika drugačija od intersleng definicije. Da bi neko bio pičkopaćenik mora najpre da je okusio pičku da bi za istom mogao da pati. Prvo sam bio simp što plaća onlifens, što je bukvalno najdalje moguće od istine, sad sam pičkopaćenik, zahtevam da mi se razjasni terminologija interslenga inače si najebo caro. Kurčiš se sa likom koga zovu nejeb.

17. Smo, razlika izmedju tebe i evnuha je ta sto evnuh ne radi ser imstagramusa jbg.

Evnuh nemodz bit pickopacenik da ne nastavljam

Sustinski svi smo pickopacenici samo je pitanje koliko je obvijus

18. Brate ja sam aseksualni volcel na granici mizoginije. Pička kao koncept me plaši i na neki način mi se gadi. Mesnata rupa jebena koja povremeno luči krv i druge tekućine. Overrated.

19. Sto bi rekao seve sad mi dodje da te zagrlim, platim pice i pozelim dug zivot

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.