Ljubav

1. Staznam bukv taj fazon sto si pozdeo na mene bukv sam sugeriso da je fake sto pisas po sebi i privlacis paznju na taj nacin. Msm ofc kenjas itd al ono koja poenta

2. Kako pobogu ne znate ko je ova marija nikodijevic, clanica cuvene grupe doktor folk, instagram influenserka

3. Svidjala mi se Mima jedna nekad tamo pre, mada ono, ne sad nešto naročito. Upoznam joj momka jednom prilikom - čovek iskrivljen od nekakve bolesti, rahitis, kostoolja, šta već - kao hijena na samrti bukvalno. Kao voz da ga je pregazio, pa opet pregazio itd. I još se, koliko sam skontao, nešto krajnje loše ophodio prema njoj dok ga, na posletku, nije batalila. Kako god, prodje neko duže vreme, i on joj jedno veče zakuca na vrata sa pričom - idem sutra za Englesku da živim i radim tamo, hoćeš sa mnom? I ova ostavi sve - posao, gajbu, sve bukv. i ode da živi a njim. Žene ko kaže da poznaje i da ih razume treba mu nalupati šamare.

4. Seremo ovde po melkijevoj temi jebiga baš mi žao ali brate em me zabole kurac da "privlačim pažnju" članova raspalog sajta za čije me mišljenje o meni svrbi skrotum, em uopšte nije fejk, nisu svi alfa chadine kao ti brt koji o sebi uvek govore u najboljem zamislivom svetlu i misle da su bezgrešni i ako ne projektuju takvu sliku o sebi padaju u histeriju. Analiziraj ti mene do mile volje daleko bilo od toga da meni smetaju slova koja neko otkuca na tastaturi i postuje ih na ovom duhovitom vebsajtu, samo nemoj one priče 'ja to tebi kao bratu iz najbolje namere tough love ja ti želim dobro'.

5. Najdalje što dobacujem je neka monika ivkić, marija nikodijević mi je već suviše andergraund

6. BTW postoje stvari kao traume, kompleksi, podsvest, nesigurnost, nedostatak samopouzdanja itd. Kao što muškarci vole svašta i žene vole svašta - da ih zivkaju svaka dva sata i šalju kojekakve srceparajuće citate, ili da ih biju, ili da ih biju i guše za vreme "onih stvari", ili da dadiljaju muškarca kao da je dete itd. Zato nemojmo se čuditi bilo čemu.

7. Brate ja sam aseksualni volcel na granici mizoginije. Pička kao koncept me plaši i na neki način mi se gadi. Mesnata rupa jebena koja povremeno luči krv i druge tekućine. Overrated.

Mmm druge tekućine
    Šta je volcel btw

8. Incel je involuntary celibate, ne jebe ali protiv svoje volje, volcel je voluntary celibate, ne jebe ali svojom voljom. Serem nisam baš true volcel ono level žene mi ne trebaju ja sam ascended ali na spektrumu incelstva više naginjem ka volcelu negoli incelu.

9. Znam štae incel, internet ih prepun lol, volcel nisam povezao s korenom rečj jbg

Dajte ljudi ne izmišjajte više izraze samo da opravdate nejebicu
    Nejebica dođe i prođe, kao letnje kiše iznenada i bez najave

10. Inceli su opasni, mogu napraviti sranje kao onaj sto ga je Miki Sevidz kacio, sto je pogazio one ljude..

Volceli su chadine. Ja ih ne mogu razumjeti ali ih poštujem istinski

11. Volcel = cel. Praktikuje celibat. Monah. Itd

Ne postoji pojam, ili oces da jebes a zivis ko monah iako ne bi, ili ovo vise nije stavka, nisi poseban ne pripadas grupi.

12. A de me boli kurac kad mogu lgbtqgg4+ prvo poluvreme da smišljaju trista osamdes osam džendera onda bogami i nejebica ima da se detaljno isparceliše izspektrumuje i dobije terminologiju koju ako ne koristite bićete žigosani kao white cisgender sex-having bigots.

13. Volcel = cel.

hahaha procitao sam CELT umjesto CEL pa gledam koji kurac celt je volcel :o

14. Volcelt - čovek koji je svojom voljom postao Kelt

15. svojom voljom postao noob*

16. Inace kad vec pricate o jebanju/nejebanju, incelima i chadovima, meni je fascinantno kako su najbolji ljudi ustvari najneprilagodjeniji.

Naucno je dokazano da ljudi koji imaju IQ -70 i +110 imaju mnogo vecu sansu da budu nevini, a 110 realno nije neka impresivna cifra. Takodje svi oblici socijalne neprilagodjenosti i awkward ponasanje isto se povezuju sa inteligentnijim ljudima. Naravno, Tesla, Njutn i mnogi drugi najveci umovi otisli na onaj svijet suva kurca. Povrh svega toga, visoka inteligencija se povezuje i sa depresijom, anksioznoscu i naravno samoubistvom.

Meanwhile, cigani (nebitno da li true ili samo po ponasanju) jebu ne vade, prave 85 djece u prosijeku, i boli ih kurac sto Madjarska nema more.

Bukvalno smo jedina vrsta na planeti koja je slomila evoluciju i prirodnu selekciju, stvorili smo takvo drustvo da filtriramo i izbacujemo najkvalitetnije primjerke iz genskog fonda, dok nam se onaj talog umnozava i prenosi gene. Naravno, ima tu milion izuzetaka na obe strane, al svejedno, sablon definitivno postoji. Pravo je cudo kako vec nismo izumrli.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.