Referendum o ustavnim promenama za sudstvo

1. nama oduzima vreme, gasi nas, demografska slika katastrofa, zagadjenje u kombinaciji sa koronom nas ubija, ljudi se gledaju preko nisana, vodi radikalsku politiku koja sve oko nas nagoni da nas rastrgnu cim budu namirisali krv, vidis da su bosnje stisle oko republike srpske, daj boze da bude srbije za 30 godina

2. nije mrznja brt, ne bih voleo da mu se ista desi sto nije po zakonu, samo je opravdana zabrinutost za to sta ce biti s ovim ubogim narodom i zemljom za koju deceniju

3. Jbt nestaje cela evropa. To vucko nista nije kriv sto necete da se kotite. Ocekujete da vam drugi finansiraju brak i decu..

4. Praviš korelaciju caro između mržnje i ostrašćenosti, koja uopšte ne mora da postoji. Savršeno je ispravno mrzeti ovo pičkousto govedo iz dna duše zbog svega što je uradio (LIČNO ON, jebiga ako si na vrhu onda mora malo i odgovornost da snosiš), i istovremeno biti potpuno svestan da su stvari takve kakve jesu i da nema smisla konsternirati se.

5. nije demografija samo prcanje, vidis da beze ljudi iz zemlje, nisu bas svi autosovinisti i drugosrbijanci koji ne umeju da prepoznaju borbu za ocuvanje kosova

6. Ti seve da si patriota vratio bi se kuci i pomogao kako dolikuje.

Nemci pizde na merkelovu ali tebi ona ne smeta. Ok ti je jer radis posao koji svabo nece pa imas kinte kada se vratis nazad a tamo poluprezivljavas a i da se bunis ko te i jebe

Makar ce biti lepa penzija. I to ce biti ok doprinos za nas ovde kada se vratis sa dojce pemzijom

7. Ljudi ne beze iz zemlje. Ljudi odlaze ai se i vracaju, ili planiraju.
    Ugl ko se snadje ostane, ko ne taj se vrati. Vrlo prosto svako ima pravo da zivi gde zeli.

Sta si ti pobegao ili otisao? Zbog vucka bas?

8. Belivuk ti je bio iza coska i vucko fontana slavija su te najurili?

9. ili sam umesto da gazim po lesevima odlucio da zivim od svog rada, a patriotizam ne merim pevanjem kosovskih pesama vec drugim stvarima, zavisi od perspektive

u svakom slucaju, ja sam nebitan, bitan je onaj ko ima moc i vlast jer "raspolagati tudjom mukom nije mala zajebancija" sto bi reko dzoni stulic

10. Smoklju ni nezdrav vazuh ni kinezi nisu oterali.

I dalje zivi od svog rada. Ima vremena da svira kurcu i na vuki. Ide i na mali fudbal. Budi vise kao smo

11. Moja egzistencija nije preporučiva ni najgorem dušmanu

12. Seve, to su samo alibiji sto si otisao.
    Pravi odgovor bi bio da nisi mogao kuci profesionalno da se ostvaris.

13. Smoklju ni nezdrav vazuh ni kinezi nisu oterali.

I dalje zivi od svog rada. Ima vremena da svira kurcu i na vuki. Ide i na mali fudbal. Budi vise kao smo

postujem, ali cinjenica da je iz balkanskih i istocnoevropskih zemalja emigracija procentualno najveca u svetu kad je period od zadnjih 30 godina u pitanju dosta toga govori

rec je o drustvenom fenomenu, ne o licnom pragu tolerancije

14. Moja egzistencija nije preporučiva ni najgorem dušmanu

Autosovinizam na delu!

15. Zato će shmokljan da umre pre četrdesete od rakčine a sevast će da doživi duboku starost u izuzetno dobrom materijalnom stanju. Kad se uporedi očigledno je šta je bolji izbor.

16. smokljo brt kad citam tvoje postove ili se smejem ko lud ili pozelim da te zagrlim, no homo

17. Ne znam, seve mora da se bustuje svako malo. Ionako je ok za njihov sistem samo dok donosi. Kada udje u penziju postaje samo trosak

18. U toku je hladni rat, hladniji od leda. Znati samu njegovu prirodu, znači izgubiti.

19. u ovom konkretnom slucaju, oba

20. Pravi odgovor bi bio da nisi mogao kuci profesionalno da se ostvaris.

i to je sustina, i to je ok. ja sam zato. nekad je emotivno ostvarivanje, porodica, nekad posao, nekad da se sklonis iz sredine kojoj si neprilagodjen, i sve su to validni razlozi da se promeni sredina u kojoj zivis.

mislim, menja se mesto iz istog razloga sto si ti preso iz rume u sentu ili gde vec obitujes. nadjes neku bolju priliku za sebe.

ostajanje negde je druga prica, to je vec biranje sta ti je bitno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.