Referendum o ustavnim promenama za sudstvo

1. Zato će shmokljan da umre pre četrdesete od rakčine a sevast će da doživi duboku starost u izuzetno dobrom materijalnom stanju

smokljo brt kad citam tvoje postove ili se smejem ko lud ili pozelim da te zagrlim, no homo

Smokljo reci mi lepe reci evo ja cu i da te jebem

2. cinjenica je da ako oces sta da menjas, uvek ces imati vise prilika na nekom drugom mestu, al udobniji zivot neces. dok se ne smestis negde, da ti udobno.

preporucio bi svakom. bar iz kaca u sombor

3. Kimi Räikkönen
    U toku je hladni rat, hladniji od leda. Znati samu njegovu prirodu, znači izgubiti.

Objasni mi pravila hladnog rata koji je u toku i ja ću za dva meseca znati samu njegovu prirodu bolje od tebe

4. Celte ti koda si kondukter jbt.
    U eri neta mos zivis u kikujevcima i no problemo.

Cak je i bg prepun itijevaca zbog dobrih uslova.

5. Ne znam, seve mora da se bustuje svako malo. Ionako je ok za njihov sistem samo dok donosi. Kada udje u penziju postaje samo trosak

seve bi se vratio ne u srbiju, nego u neku africku vukojebinu da zaista u dubini duse smatra da ce vakcina vise nastetiti nego doprineti njegovom zdravlju, a to zlurado prebacivanje bi mozda i bilo na mestu da ti zivis izolovano od sveta i kakvog-takvog sistema

i cara mora da pokazuje licnu kartu kad mu pandur zatrazi, licna karta i kovid propusnica, princip je isti, razlika je u nijansama osim ako nisi bilde koji je popusio bitchute pricu da ce bil gejc da ti ubaci mikrocip u glavic

6. i cara mora da pokazuje licnu kartu kad mu pandur zatrazi, licna karta i kovid propusnica

Nije, kovid pas mi ne treba i ne postoji ovde osim u nekoj kvazi formi. Srb je daleko slobodnija nego tamo gde si ti.

7. nisam rekao da u srbiji treba kovid propusnica, procitaj opet

8. Inace pandura platio 2k na dogovor zbog brze voznje. Da izvinite gospodine, kazna je 10k.eo da vas castim, sta da castis kaze pandur.

Reko ne da vas castim nego da platim jeftinije.

Life is good

9. Celte ti koda si kondukter jbt.
    U eri neta mos zivis u kikujevcima i no problemo.

ma znam, samo sto nisam bas itjevac i ovde zivim i zbog nekih drugih pogodnosti, ne zbog novca samo.
    recimo u beogradu mi lepo da dodjem da se zajebavam, al da se ne lazemo nikad ne bi pozeleo da zivim tu u ovom periodu zivota.

iako mi padalo na pamet. i sad bi mozda pokrenuo neki posao, da dodjem, al mrzi me bre da budem iskren.

ako bi vec birao sad gde cu da zivim kao ajtievac, i menjao, sta cu koj kurac u nisu il vojvodini, idem negde gde toplo za pocetak.

10. Nije isto seve, tamo gde traze kovid pass odbijam da idem. Ne mogu da mi traze.

11. Isto ko novax sto nece vacu da bi igrao tenisa

12. Jbg poenta je da moz da bude dobro bilo gde ako si sposoban za tako nesto. Ako nisi moze samo vucic da ti bude alibi neuspeha.

13. nije meni vucic alibi, ti si prebacio stvari na licnu pricu, a ja sam govorio o odgovornosti vlasti kad je u pitanju jedan drustveni fenomen

za uspeh i neuspeh u svom zivotu samo sam ja odgovoran, nisam picka

14. Pa ok pricas kako ljudi beze itd. A sve zbog vucka jelte

15. Msm vucko je keyword

16. uslovi u drzavi mogu biti takvi da ljudi imaju tendenciju da u njoj ostaju ili se u nju useljavaju i tendenciju da iz nje idu, kad je srbija u pitanju postoji tendencija da se iz nje ide

nije samo vucic razlog tome, daleko bilo, ali na vlasti je odgovornost da se trudi da popravlja te uslove, ja ne smatram da su za vreme njegove vlasti ti uslovi popravljeni, vec pogorsani

a da se zalim na njega za stvari kojima nisam zadovoljan, ne bi bilo fer prema ljudima koji su imali tezu sudbinu i pocetak od mene, rekao bih da sam negde u zlatnoj sredini po onome sto mi je u zivotu dato kao osnova

17. Trend je od 60ih iseljavanje u nemacku svajc itd.
    Mnogi idu samo zbog prica i bajki. Mnogi rec jezika ne nauce. Mnoge je sramota kuci raditi poslove koje tamo nije blam itd.

Oni su bogatiji i to je cela poenta. Zato se ide tamo. Prakticno uzimaju nam kvalitetne radne ljude koji ovde ne mogu isfunkcionisati.
    Pri tome nas jebu na x nacina i imaju svoje mehanizme kako da mi sluzimo njima a ne oni nama.

18. Kakav crni radikal, nemojte biti naivni. On najverovatnije to nikada nije ni bio. Priču je okrenuo za 360 stepeni, prihvatio se posla da sjebe SRS i da ako dođe na čelo države - odradi ono što mu traže oni koji su ga sponzorisali.
    Njegovom egu je samo bitna vlast i taj osećaj da je on "mnogo bitan". Sve je uradio da bi do toga došao.
    On se nije pitao ni kada je formirao Vladu. Brnaba, članica trilaterale iskočila ni od kuda i postala premijerka a niko za nju nije znao.
    Zaista bih od srca voleo da je Vučić patriota - ali on to nije.

19. Ejduse kada pricu okrenes za 360 znaci da si na istom kursu.
    Vrv si mislio na 180c.

Sig ima nesto patriotsko u sebi. Kada toliko lazes jedno te isto laz postane istina.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.