Prijava

Ljudi su nekada davno govorili da crypto nece zaziveti i i bili su u pravu crypto je sranje i scam.

Kripto živi, NFT ga cucla

Živeće ovaj kripto

Tuzili su binance bice sranja

Živeće ovaj kripto

A možda i neće...

Znao sam da je trebalo da prodam na 65k xdd

Zbogom junaci

Hahahaha Buttersove žrtve na aparatima xD

Ako nisi gledao, to je South Park Post Covid Covid Returns, kada je Butters u ludari kao Hanibal Lektor jer vara ljude NFT-om

Evo nešto sam bez razloga zabo do 1:30 čitajući neke stare postove. Sad u retrospektivi mogu reći da je trenutak kad kačim tri slike svog penisa na ovu temu simbolično označio najspokojniji period mog života, moglo bi se reći i vrhunac.

Živeo u centru grada u vrhunskom stanu sa devojkom, imao dosta para, pravio dete, bio najspokojniji čovek ikad.

Čak sam taj spokoj nekako i preneo na sajt, okačio slike bezbrižno, dobio nekoliko komentara, sve prošlo bez neke velike drame i šizenja, ubrzo nakon vratili se standardnim temama.

Sad živim neki novi život, kreće novo poglavlje u knjizi, ili nova sezona serije. Laku noć

Sad u retrospektivi mogu reći da je trenutak kad kačim tri slike svog penisa na ovu temu simbolično označio najspokojniji period mog života, moglo bi se reći i vrhunac.

mogu li neke then and now sličice da padnu, čisto da vidimo kakva je situacija?

Da vidimo smanji li se stvarno čoveku kurac kada kola krenu nizbrdo? Može i u pvt.

Nekom se smanji i cak i ako mu ide dobro, nebitno kako znam.

Inace vezano za temu, koliko me razocarao mrtvi SUI, ispali govna, nece podele airdrop tokene kao Arbitrum, prokleti kosooki mejmuni. Cekam jos potencijalni zkSync airdrop, da vidim oce li ispasti ljudi.

Znači nema džabe ništa, tooga

Nikad nije ni bilo za "dzabe", i za arbitrum si morao da ubacis tipa 50$ (vecina opet ostane tebi, fijevi su tipa 1$ koje potrosis kroz transakcije) i da ih vrtis na blokcejnu, oni na taj nacin dobiju masu podataka posto koje mogu da analiziraju a ti dobijes kao nagradu tokene kad izadju jer si eto imao ulogu nekakvog QA :) Optimism i Arbitrum su na taj nacin unapredili svoj sistem a neke ljude usrecili sa po par soma dolarazz