- S
Non financial advice alert
Ako igras na looong, bilo sta od top 10 coina koje bar malo pratis. Licno ne vidim smisao ulaganja u btc at any point ako si skoro usao u pricu, pa ga sad kupujes na 30k i cekas da ode na 100k da mozes svoju investiciju prevoriti u jace letovanje ili yolo izlazak
Ja imam ftm, rune, lrc, sandbox i rndr od coina koji nisu u top 10 a mislim imaju dobar ekosistem ili potencijal generalno na duze staze
Novac mi od kripta trenutno ne treba jer dobro zaradjujem, ulazem na very long dako me usere za 5-10god da odem u penziju

Ja smisao vidim u tome ako mi te pare trenutno ne trebaju, bolje da ubacim, pa ako skoči za dve godine i 50% opet ga nece pojesti inflacija ako kao da sam ostavio kesh u fioci.
Msm to je sto se tice btcA da me usere neki x100 nekog koina, to jako tesko. Ne mogu Janisa plus da uhvatim a kamoli ovo xd
- S
Da kapiram, i to je ok taktika skroz na long term
- М♦
Gde ste, šta ima. Jel neko ovde za to da pravimo nešto?
- k
Proteste?
- P
Problene
- k
Da osnivamo stranku bre. Prekardašilo više.
- М♦
Pap pvt
- М♦
ko god je imalo u defiju, i nft-ijevima neka mi se javi u pvt ukoliko zeli da bude deo tima
- S
to the mooooon hehe
- k
Prodavati NFT-ove pikselastog kurca, koji uopće nije toliko mali kolko vukajlijaši jedu govna
- М♦
Mislio sam da imam dobar kurac dok nisam video kurac od Bajdenovog sina. Kakvu paliju ima covek
- Š
Ako je ono malo šta je onda ovaj moj mučenik sve ti jebem