Rat u Ukrajini 2022

1. melkor, jel si sposoban da primetis ljudska osecanja, da reagujes? ili si i to naucio kako funkcionise iz knjige, pa fejkujes?

jel vidis vrednost u emociji ljudi? drugih?

2. ono, jel mozes da vidis vrednost naroda nasuprot vrednosti materijala, zemlje, "topovskog mesa" itd?

posto ono sto se uci u istoriji i bude u knjigama totalno zanemaruje ovaj aspekt, koji je postojao kad su se dogadjale te stvari koje si satro citao, al ne moze da se prenese kao cinjenica jer nema smisla?

jel si sposoban da se stavis u ovu perspektivu? ne kazem da je ispravna, ali jel mozes da sebe prebacis u taj ugao da posmatras bar?

3. Meščini da je ovde glavna zajebancija to što Murica opet hoće Rusiju da uvuče u trku za naoružanje kako bi ih finansijski iznemogli. Kao SSSR onomad. Da spizde sve pare na oružje. Zato se i mic po mic približavaju granicama kako bi Rusi morali da razvijaju i prave sisteme koji će balistički projektil što pre detektovati i srušiti dok ne dođe do nečega bitnog (Moskve recimo) kako bi se održao balans. Putin kao bivši KGB pukovnik jako dobro zna za jadac, svedočio je tome već, pokušao je sitnim pokazivanjem mišića (Donbas, Gruzija...) da pokaže da nije za zajebanciju, ali ovi ne odustaju. Što je najgore ni majmuni koji vode Ukrajinu to nisu skontali. Pa lepo tetak Putin poslao vojsku odmah, smlatiće sve dokle može, ispregovaraće mir tako da stavi tarabu kod Donbasa i Krima, dovde moje, Ukrajina demilitarizovana i ne može u NATO i mrš.

Bar se meni tako čini. Realno neće celu Ukrajinu, bole ga kurac. Samo mu treba bafer zona.

4. ako oces da postanes funkcionalni sociopata, treba da aktivno ucis te stvari, posto ti ne idu intuitivno. tako i samog sebe promenis

5. Naravno, ni malo nije glup da roka civilno stanovništvo tako da mislim da većina civilnih žrtava su ili propaganda ili poginuli kao ona američka kolateralna šteta. I mislim da ovako sporo ide upravo zato što vojska ima naređenje da ne sjebavaju narod i zemlju, već samo odbrambene kapacitete. I jebete me svi posred guzice ako nisu Ukrajinci minirali onaj Antonov u propagandne svrhe. Ako je uopšte i uništen, kao što su oni sa zmijskog ostrva živi i zdravi.

6. Samo se vodim ličnim iskustvom. Gde '99 gledam na Slobovom RTS-u jedno, na CNN-u drugo, a kroz prozor vidim treće.

7. Celt brt nema ovde mesta osećanjima, empatiji itd - rat i ekonomija su hladna kalkulacija. Jedi bre govna, voziš se na jeftino gorivo koje ti preko Turske dopremaju od ISIS-a i nosiš najk i tomi hilfiger što ih šiju i lepe neka izrabljena azijatska deca za šaku riže dnevno. Ako ćemo već o empatiji, odrekni se za početak tih nekih stvari. Čokolade recimo, to te ništa ne košta, a kakao ubiraju afrička deca oteta od svojih porodica, seku sebi prste mačetama svakodnevno. Ne budi licemer jbg.

8. Evo brt ovde možeš da doniraš pomoć bratskom ukrajinskom narodu, ako već nećeš tamo da ideš da se boriš. Budi čovek. https://www.usatoday.com/story/tech/columnist/saltzman/2022/02/24/ukraine-help-support-app-website-donations/6923840001/

9. voziš se na jeftino gorivo koje ti preko Turske dopremaju od ISIS-a

Koji jebeni ISIS? Danas ISIS maksimalno kontroliše 2 krive palme i ćopavu kozu po imenu Šošana.

10. Cuj ovog batu saleta seljaka,

Rusi VBR-om tuku po civilnim objektima u Kharkivu

Bata Sale: ma to je muricka propaganda ili ih rokaju murikanci iz detroita direktno

E jebem ti debila.

11. Rusi VBR-om tuku po civilnim objektima u Kharkivu

Vido pildu na ju'ub sienenu.

12. Najjace mi je sto svi ovi proruski debili s vukajlije zive u nekim zapadnim zemljama, ne smeta im da ih tamo cuva nato i hrani eu ali znaju da seru jako

Maestro koji zivi u Srbiji koja je jedina pristala da sjedi na dvije stolice i šuruje sa Rusima, žustro brani u Ukrajinu.

Vukajlija.

13. Znaš Plidu, u Sarajevu zelene beretke postave na krov 1. Gimnazije 2 minobacača i počnu da rokaju po civilima na srpskoj strani Grbavice. Onda Momo i Boro raspale po njima haubicom sa brda i u roku od 10 sekundi se stvore TV ekipe da snime kako jadna nana viče "vidite šta nam rade ćetnićki zloćinci, pucaju po civilima i školi".

Zato ja ne verujem u te civile na prvu loptu. A i javno se hvale Ukrajinci snimkom gde iz stambene zgrade pucaju po ruskoj koloni.

14. Haha sve je tako bilo

15. Ne brini Sale, veliki NATO čuva tvoju guzu od Ruske agresije tako da si siguran.

Gledaj kako Bayro tuče po Putkovim pijunima i ne brini

16. Cijeli svijet kaže jedno

Par rusofila na vuki: sami se ubijaju, ovo je zapadnjacka propaganda !!

17. Ti si brate standardan primerak srpskog bukvaliste

18. Nema Ćeltora des minuta, mora da je otišo do pošte da uplati pedes eura za pomoć ukrajinskom narodu. Dobar ko lebac, da sam znao okačio bih mu link pre tri dana.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.