Rat u Ukrajini 2022

1. jeste, pomoci cu narodu tako sto cu da mu kupujem oruzje. to je tvoja logika

2. Da je uplatio ruskom narodu za svrgavanje ovog kepeca, eh to bi bilo humano djelo

3. pliduu se vratija kad je video da celt ne napusava samo njega. Melk nova zrtva u nizu

sve ovo sa celtom vec poprima drugacije nivoe. Bukv mu spomenes index sendvic otera te u kurac

4. Al to ce da plati gospodin Roman Abramovich!!

5. E da ovde imaš i za keš varijantu iz Švajcarske https://www.srbizasrbe.org/ sve sam ti organizovao, ništa ne moraš da se cimaš

6. mogu.

napusavam sve ratne huskace i navijace, koje god da su strane, ako mi se direktno obrate. to je konstanta.

7. Ma caro puca mi kurac da se vracam/ne vracam, ovde ne bi trebalo da postoji pristranost nego samo zdravorazuman odabir.

To što Bata Sale pokušava da nađe vezu između ovog i sukoba u Jugoslaviji s ciljem da navuče na tanak led (jer imamo različit pogled na sukob) je drugi par opanaka i nastojim da to držimo po strani na temi “Rat u Ukrajini 2022”

8. Zar ne vidis vezu izmedju propagande koja je prosipana od zapada u Jugi, Iraku, Libiji, Siriji i ovoga sad u Ukrajini? Isti scenario samo drugi glumci. I sa ruske strane isti kurac. Ja ti samo kaem da ne verujem propagandi na prvu loptu.

9. melkora posebno jer pokusava ovde da ostavi utisak nekoga ko je sposoban da stoji sa puskom koja se dimi, pored tela ljudi i dece i da kaze "pa jebi ga, moralo je ovako, oni su sami birali svoj put"

10. "ako nas je nesto istorija naucila, to je da su ovakve stvari neminovne, tako da nema razloga za tugu. ja sam samo tu gde sam, a oni tu gde su zato sto sam ja napravio dobar a oni pogresan izbor"

11. preuvelicavam, ali kako da ne napusavas coveka koji oda bar mali vonjcic ovoga.

ne u ljutnji, ne u ljubavi, nego eto, tako mora da bude, tako treba da bude i tako ce biti jer je to tako. ja sam samo posmatrac i ako zatreba izvrsioc.

12. - Random niška baba : daj sine deset dinara da kupi baba leba.
    - Ćeltor : evo majko (spušta u kutiju pedezdinara i vadi nazad četrdeset)

13. plidu sveok sto se toga tice. Kapiram da ti se cini da je tako kao sto ti kazes, i da zvuci lepo. Ceo svet je na strani dobra, svi su ujedinjeni oko zajednicke prosperitetne ideje, nema ratova nema sranja. Ako i ima rokaju se imbecili koji zele da upale planetu i treba (talibani iracani mamine mame).

To je osnovni narativ tog izvora i prolazi kao propaganda. Istina je da je uvek povod za uletanje natoa bio resurs, najcesce energent ovaj put prosirenje teritorije delovanja.

14. celte ne umes da izadjes na kraj sa melkorom to je ono sto se vidi.

15. agresor je agresor, bio ruski, bio americki. jedno sranje ne opravdava drugo. ne biju se medjusobno nego biju neduzne da bi pokazali jedno drugom nesto.
    sve ostalo je propaganda

melkore pusi kurac

16. Znam Melk brate ali dok ti pokusavas da nadjes izdavaca za svoj roman u tirazu od 150 primeraka jer nemas para da ga istampas o svom trosku, Keltor upravo kupuje KIA suv sa 30 godina garancije

17. agresor je agresor, bio ruski, bio americki. jedno sranje ne opravdava drugo

naravno. ovde se postavlja pitanje da li su rusi agresor ili ne i sa koje tacke to posmatrati.

naravno da bi svima bilo lepse da se nista ne desava. da gledaju kuci rijaliti programe i turske serije i da nisu vest.

mozda je ovaj rat situacija da ne bude vecegg sukoba, a mozda je veci sukob neminovan. Sve u svemu agresor je onaj ko podrzava ukrajinu kroz oruzje i koji kaze idi ratuje vidis da ti ne znam sta rade sa zemljom.

Tako su nemci stitili hrvate pa su im na kraju i pokupili sve resurse. ili ameri siptare. ovaj deo za plidua

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.