Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Cirko pitanje. Videh vest da ce se Rusija fokusirati na istok Ukrajine. Da li je to po tebi poraz jer se odustaje od prvobitnog plana?
ma nije poraz, samo su popusili kurac
Ukrajina ozbiljno gazi Ruje.
Neralno koliko pojma ne bi imali da nema objektivnog izvestavanja poput Cirkovog.
Celte, sta ce biti? Bez zeze sad
ne re al no
Smo bukv cu ti dam pass da korektujes. Zreo si za neku vrstu moda
El ispratio ko Vuckov govor juce za godisnjicu bombardovanja. Sve u fazonu agresori junaci jahaci apokalipse nato neprijatelji sve sa nabrajanjem mrtve dece.
Cini se da kada Ruje izgaze Ukr su welkam kod nas.
Bog Putin Vucic taj redosled
cini mi se da ce da stane ovo uskoro. proglasice pobedu i jedni i drugi nekako, ukrajina nece u nato, nato povecao odvajanja za vojsku 2x (to vec bilo doduse), sankcije se ukidaju jer jbg, napravismo od ovoga vece sranje evropi i svetu nego sto smo hteli, rusija ostaje jad i beda ko sto i bili, ukrajina otisla u kurac oce u eu, a eu zaboravio taj hrabri i prkosni narod koje treba podbadati da se biju sa cecenima jer nakon rata isplivaju govna na povrsinu a to niko onda nece bas da dira.
ali to je cisto lupanje, ne pratim nesto posebno jer se smorim onda, a i ne izgledaju mi razumno ucesnici u svemu ovome, evropa pogotovo, tako da jebem li ga kud moze sve da ode, mozemo prekosutra da se volimo sa rusima mozemo opet da pravimo gvozdene zavese i ostala sranja.
Doslovno ovo. Kada vidim izvestavanja sa terena o mrtvima ne mogu pratim. Siguran sam da ako je nekom pun kurac ratova to smo mi. Sva saznanja o ratovima nekad plus ratovi zadnjih 30god. Ono aj samo nas zajebite vise.
Cini se da kada Ruje izgaze Ukr su welkam kod nas.
Bog Putin Vucic taj redosled
ili su mozda izbori za nedelju dana
covek je ono sto konzumira caro, manje svargle, informera i cirkovih linkova
Vidi seve, izborna kampanja je full time. Zadnjih 20god samo svi isprofilisani na max
Cini se da smo sa Vuckom dosta spremniji za Ruse nego sa Ponosem jebenim
Sa druge strane sa Vuckom smo spremniji i za EU nego sa ponosem
Pametnom dosta
Wukili dolazi u Bor u nedelju, čekam vas botovi. https://www.youtube.com/watch?v=ORPJzAbdZ5s
Vucko = Kina Ruje Zapad
Sta drugi kandidati nude uopste
Stavdrugi kandidati nude uopste
znaci svi ce glupani u evropi da izaberu stranu, jedino ce pametni srbin da muze i zapad i istok, nama gas 300 evra, njima 3500, njima blokovska podela evrope, mi otvoreni za ceo svet, oce to
Pa nas muze i istok i zapad ako cemo obj.
Bukv u srb ucesce svih mogucih sveckih kompanija po cenu naseg zemljista i robovske radne snage. Da ne nabrajam.
https://www.youtube.com/watch?v=YawRN-2VkS0
Secerovski dojucerasnji beli
sto je uveo belorusiji sankcije koji kurac.ovi gledaju kako da uniste jedno drugo a on bi i sa jednima i sa drugima.to je kao da cetres prve kazes nemacima jel mogu ja da saradjujem sa vama i da udomim neke jevreje..mi smo najebali kako god okrenes i sa sankcijama rusiji i bez ali ako ne uvedemo sankcije mozemo bolje da prodjemo.nece niko da nas napada.plasi ljude ratom da bi lakse uveo sankcije jer to mu je zadatak naravno.malopre vidim naslov-albanci bi pucali na nas bla bla...to kao kad nato general kaze moguce da ce rusi da uoptrebe biolosko oruzje//kakva besmislica.doveli vosku bombarduju svaki dan ko da to nije dovoljno nego ce biolosko oruzje.zapad vristi panici histerise jer im se blizi kraj.rusija i kina jaci u svakom aspektu, samo da izguramo godinu dve onda nece smeti da pisnu ima mi da komandujemo francuzima kad vam ja kazem