Rat u Ukrajini 2022

1. Stvarno nam treba neka veselija tema za napušavanje...

2. Jebi ti to, cirko odgovorio sevastu :0

3. svi ga trpaju dlakavim mudima u usta vec mesec dana, on stoicki ne jebe to 2% i tera po svom, kazes da je u marijupolju pokolj ne moze dizdrzi

4. Linko gde je i šta radi Adrian Pukanych, svojevrsna legenda Iljičivetsa iz Mariupolja?

5. on stoicki ne jebe to 2% i tera po svom

nije programiran da reaguje na napušavanje.

6. mislim da imamo bar 4 osobe koje su u poslednjih pola sata rekle da su najobjektivnije na sajtu, vreme je za neki kviz koji ce to razresiti

jedino je smoklja jedinica za objektivnost i moze da se izvede kao 1/ (kolicina govana u kg / m2 povrsine vukajlije)

mesaju ga sa paskalom ali nije

7. celt je objektivan 3,75 smoklji

jel merna jedinica ima i negativnu vrednost ili da cirku pripisemo nulu jednostavno?

8. pa ne moze da ima negativnu vrednost

9. Znaci ako je smoklja 1 odnosno potpuno objektivan, kad je neko objektivan 3sm on je 3x objektivniji od konstante koja je potpuno objektivna. Lol

10. Dajem instrukcije iz osnova fizike. Ne možete platiti u rubljima. Menjajte ih za šarene tumane.

11. Možda neka skala objektivnosti gdje je Cirko 0 a Šmo 100. Ne može više od Šmo i manje od Cirko. Recimo da je Celt 72, tj 0.72 ŠMO.

12. gambi ti si studirao neke tehnike jel tako bese?

sta sad, tesla bio namagnetisan 1 teslu ili paskal imao pritisak 1 paskala amper, njutn itd... ?

smoklja je jedinica za objektivnost ne mera kolko je smoklja objektivan. ako je apsolutno objektivan ko sto kaze kod njega ta brojka tezi beskonacnosti.
    ne mozes biti objektivniji od apsolutno objektivnog. kako?

13. da se razumemo, razmislio sam bar jedno 20s pre nego sto sam izveo jedinicu za smoklju, nisam nalupao samo, ima smisla.

iznenadjuje me tvoje nerazumevanje za nekog ko je kao neki programer gambi

he... apsolutna objektivnost 1.

14. Programerska je tuga prevelika.

15. programeri = banderasi

XDDD

16. Pa nisi. Objektivnost bi trebalo da postoji apsolutna i onda mora da bude nekakva skala od 0 do apsolutnog. Ovako je besmisleno i samo bismo pisali sve vece apsurdne cifre tipa 494903sm sam obj kad kazem da su vacce gowno bukv true

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.