Rat u Ukrajini 2022

1. cirkovi postovi prava poslastica.ode i mariupolj, ja mislio odbranice ga ukrainci hahah samo neka ameri salju oruzje, to ce mnogo da pomogne ukr.

2. Eh da oće Nole u politiku

3. Bajdevej, Putin uveo zlatni standard za rublju. Ako hoces naftu, gas ili rude mora platis rubljom, juanom ili zlatom.

Dolar ce da se koristi samo kad je nestasica toalet papira.
    sta kaze onaj nenormalni hazar son pen.zao mu je sto neke zemlje ne smeju da se usude da upotrebe nuklearne bombe..ne brini batkee dobices ih od severne koreje

4. Lol dolar bog medju valutama, sinonim za novac je taj zeleni komad papira moj labyyyy

Rublja je sinonim za glad, evo moram sad da pojedem nesto simbolicno tipa bajat leb s pastetom

5. Raskoljnikov ubi babu jadnu zbog rublji prokletih

6. kakvi ameri ne jebe ih vise niko 2% samo kad bi se neke zemlje evrope otrgle od tih morona.,bolje se otarasi dolara na vreme ako ih imas.

7. Mislis da trailer park white trash ima indor plaming u prikolici Nju Meksika i Alabame?

8. da ovi sto zive u prikolicama i satorima bas imaju ok uslove.a u pitanju je nemali broj ljudi,.

9. https://www.b92.net/news/pics/2022/04/12/100285860262551d1f8de48261403259_v4_big.jpg
    hahah

Šon Pen impresioniran ukrajinskim predsednikom: Hrabrost, dostojanstvo, ljubav...

LOL

Pen je bio otvoreno protiv Rusije, pozivajući ranije SAD da "ulože sve" za podršku zemlji i njenom narodu, ili da zaborave na "ono što se Amerika nadala da će biti".

zaboravite

10. Jedno je kad neko izabere takav zivot a drugo je kada ti drzava ne moze obezbjediti osnovne zivotne uslove.

A sumnjam da 20% amerikanaca živi u prikolicama, ipak pricamo o najboljoj i najjacoj drzavi na planeti jbg

11. Pliduuu
    Jedno je kad neko izabere takav zivot a drugo je kada ti drzava ne moze obezbjediti osnovne zivotne uslove.

Druze, prosle zime palo nekih 2cm snega u Teksasu, ljudi nisu imali vodu, struju i grejanje dve nedelje po tipa Dalasu i San Antoniu. Guverner Teksasa bio negde na odmoru, boleo ga kurac, rekao samo najjaci opstaju, sta sad xD
    Slepci palili grejanje u kolima i kroz cevi neke ubacivali topli vazduh u kuce hah. Zatajile sve institucije, vratili se u 19ti vek bukv.
    Isto tako, juzna Kalifornija ti je prestonica beskucnika, zive ljudi po trotoarima opusteno, nepregledna brda satora po prometnim ulicama. Slicno vazi i za Oregon i Vasington.
    Protutnji uragan kroz Floridu i vlada ne radi nista po par godina da sanira stetu i pomogne ljudima.
    Mojne te price

12. Da je Rusija na mjesto Amerike, nakon uragana i tornada došlo bi do kanibalizma, mojne ti meni te priče, zato je amerika inovator svega i svacega jebeni rusi ne mogu ni frizider da naprave, zive od prodaje plina u jbt velika stvar crpis resurse i prodajes zato dobijas milijarde koje kasnije vracas u drzave zapada jer si nesposoban da proizvedes mobitel jebeni, nacija od 140 miliona ajd zajebite me te rusofilske spike samo jos ovdje prolazi

13. Nisam rusofil, USA>Rusija svakako, ali sta tu romantizujes ameriku usranu, kvarni su ko supalj zub serem se i jednima i drugima u usta

I kakav bre kanibalizam, to moze eventualno po usa da se desi jer navikli da zive ko bubreg u loju, to kuka i place cim nema za novi iphone istog trenutka,zive od danas do sutra, degenerici i debili nesposobni

14. Mocam im niz kicmicu lgbt BLM pedersku

15. Veltšmerc proizilazi iz vaših postova, gospodo. To i generalizacija.

16. Volim da generalizujem, to sam ja

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.