Rat u Ukrajini 2022

1. Tako nekako koliko me sluzi pamcenje, jednom sam samo taj klip vidio na vukajliji ali sam ga upamtio dobro i pomno ispratio

2. Ameriku moze da idealizuje samo onaj ko nikada nije bio tamo. Ja sam poslom bio vise puta, cak igrom slucaja jednom i u ozbiljno visokom drustvu. Svaki put kada sam se vratio moja odluka da nikada u zivotu tamo ne zelim da zivim je bila sve vise postojana. Oni nisu druga drzava, oni su druga planeta. Tamo jedino prva generacija imigranata i ozbiljni intelektualci imaju koliko toliko realan pogled na svet. Ovi ostali budibogsnama. Nekad cak nisi siguran da li ozbiljno misle ili te zajebavaju. Ne mozes da verujes da neko moze mentalno toliko da bude odsecen od ostatka sveta i zdrave pameti.

3. ali meni nije jasno kako su oni tako glup narod. među najrazvijenijim su državama sveta, mogu pristupiti svakvim informacijama dok prnu, ali su glupi ko tri kurca. zašto jbt?

4. амери су амероцентрични; толико су били појачани, богати, јаки и далеки да напросто нису имали потребу да се баве иким осталим на свету из простог разлога што нико није имао утицај на ту земљу која се развијала толико рапидно, кораком којим нико никада у историји.

5. O ne opet generalizovanje.

Srbi: Ameri su glupi.

U isto vreme u srbiji: "Dobro ja sa 17 iljade prezivljavam nekako al mora se, ali predsedniku je najteze njega svi napadaju".

Secam se onim klipova sa tv antena ili tako nesto, idu random po gradovima srbije i postavljaju najnebuloznija pitanja 90% ljudi ne zna osnovne stvari, krindz lupetanje kojeg bi se dete stidelo, a vamo se zaludjujete i tesite da su ameri glupi xaxa

PA POGLE CIRKA LooooLooooL

6. Ispravka: Svi Ameri su glupi u poređenju sa mnom*

7. I to sto su nezainteresovani za ostatak sveta ne govori nista osim da ih boli levo jaje da znaju toponime u srbiji i istoriju pakistana kao sto i treba da ih boli - dakle to je zapravo mega pametno

8. Zanimljivo je što prosečni Srb gleda mekdonalc sektu i trejlor treš i sudi celu ameriku po tome. A vamo mak na konac, prosečan IQ srbije i SAD-a 9 bodova razlike. SAD ima silikonsku dolinu, nasu i još stvarčicu dve, ali srbi im oborili nevidljivi avion

SRBI POBEĐUJU BREEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAD 330 milijuna stanovnika i skoro 10 miliona km kvadratnih, od Havaja do Aljaske, od Tupaka do Notoriusa. 50 država, većina dozlaboga različita. Generalizovati to je besmisleno. Najveći postotak nobelovaca iz SAD-a. 37.5% ljudi starijih od 25 ima fakultet ili sličan stupanj obrazovanja. Mogu nastaviti ovim tempom, ali nema smisla. Amerika je daleko id idealne, ali jebe kevu većini sveta. Nezgoda je u tome što je lako mrziti SAD, isto kao što je lako mrziti Rusiju.

Zanima me po čemu Vučićevi podanici, osim naravno po anegdotalnim dokazima, zaključuju da su ameri glupi?

Disklejmer: nisam pro ili anti amerike, samo me zanima okle AMERI GLUPI mišljenje.

9. Pa jel citas ti temu, prvo glupi su jer je puklo nesto u kanalizaciji pa buci buci debele nogice bjeze xaxaxa bezi amer debeli amer, nerealni i nezainteresovani skroz za ostatak sveta

Sretnem amera pitam ga "ajd nabroj 10 banja u srbiji" gleda me bledo mentolcina, sretnem rusa u adidas trenerci pitam ga da mi objasni fotoelektricni efekat i eksperiment sa dvostrukim prorezom objasni mi sve na tri jezika

10. ahahahah to samo mekdonalc jede i biva debelo, serem im se u autoindustriju, istraživanje svemira, kompjutere i sve što čini civilizaciju civilizovanom. Doduše ovde su ljudi uzimali krem namaz sa smetlišta, pretapali i prodavali deci, ali sa srcima punim partiotizma i čojstva.

Beže od eksplozije, pičke. Mi pravi ljudi poginemo Sinđelić stajl.

Ali bato prc, oni nemaju zdravstveno besplatno. Ne ko mi, odemo na tu besplatnu bolnicu, pa podmitimo sve na skali od neurokirurga do portira samo da nas puste unutra. To se ne može kupiti.

11. Američki dikrajderi BTFO with facts and logic
    https://www.youtube.com/watch?v=VMqcLUqYqrs

12. Gledao klip, stoji. Gde piše zašto prosečni amer glup u očima prosečnog srba? Ili da citiram jednog mislioca

Amerika je daleko id idealne, ali jebe kevu većini sveta. Nezgoda je u tome što je lako mrziti SAD, isto kao što je lako mrziti Rusiju.

13. Dakle Srbi - glupi
    Merikanci - pametni

Got it

14. Galantni jel te Soroš plaća da mrziš Vučča?

15. Klip je istinit ali i to ce se promeniti kad se vrati Trump

#qanon #soon #maga

16. Gledao klip, stoji. Gde piše zašto prosečni amer glup u očima prosečnog srba?

Zato što je prosečni srbin još gluplji, i kompenzuje to nazivajući prosečnog amera glupanom. Nije najbolja zemlja na svetu ni u čemu u čemu vi mislite da jeste, to je poenta.

17. Drugo, ako je po vama Vucic = Srbija, onda je Bajden = USA, tako? Samo vam se kaze xD

18. Pametnom dosta.
    Nije Vučić Srbija, nego prosečni Vučićev glasač jeste Srbija. Isto kao prosečni Bajdenov glasač jeste SAD. Tako demokratija funkcionira. Ali upravo oni su najglasnii u upiranju prstom u debele glupe Amere.

PS Bajden > Vučić u milion faktora

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.